Skip to main content

Pantai Tercantik di Asia - White Beach Boracay





Laman web pelancaongan terkenal, tripadvisor baru-baru ini telah mengeluarkan senarai 25 pantai tercantik di Asia, yang telah dipilih oleh pengunjung-pengunjung laman web berkenaan. Gelaran pantai tercantik di Asia dimiliki oleh White Beach Boracay, yang terletak di Pulau Boracay, Filipina.


Info ringkas:
  • Boracay adalah sebuah pulau kecil di Filipina yang terletak kira-kira 315 km (196 batu) selatan Manila dan 2 km dari hujung barat laut Pulau Panay di rantau Barat Visayas di Filipina. 
  • Pulau Boracay dan pantai-pantainya telah menerima anugerah daripada banyak penerbitan pelancongan dan agensi.
  • Pulau ini terdiri daripada gabungan Manoc-Manoc, Balabag, dan Yapak di perbandaran Melayu, di Wilayah Aklan
  • Pulau ini ditadbir oleh Pihak Berkuasa Pelancongan Filipina dan kerajaan wilayah Aklan
  • Selain daripada pantai pasir putih, Boracay ini juga terkenal kerana menjadi salah satu destinasi utama di dunia untuk bersantai. 










Comments

  1. pantai yang sangat indah sekali bersih dan nyaman

    ReplyDelete
  2. Hello, I am Sobhana working in Certvalue Company with the position of SEO Executive. We are the best ISO certification Consultants to provide ISO Certifications in major countries of the world. Such as Saudi Arabia, Kuwait, India, Oman, Jordan, Dubai, UAE.
    OHSAS 18001 Certification in Mumbai

    ReplyDelete
  3. If you want to work as a Smart Hands Engineer, we’ve got all the information you need to know before making this career change. Smart hands engineers work to offer operational support and remote management, as well as help with things like installation and troubleshooting.

    ReplyDelete
  4. ExterNetworks is a fully managed service provider with 15+ years of experience in providing Managed Technology service help desk to top IT & Networking companies. The dedicated & skilled engineers ensure your network is maintained 100% uptime with the maximum supervision. The Managed NOC & Helpdesk solutions are integrated well and are customized according to your needs.

    ReplyDelete
  5. Wow post!! I become speechless to see what I find in this post. In terms of knowledge, I have achieved something different but respective as per the academic knowledge domain. With the addition of the Assignment Help Online, you cannot depress what happens in your academic content domain. Now, you can do something better in your professional.

    ReplyDelete
  6. Looking for a Geography Assignment Writing Service in the USA? So we are just a click away, visit our website and get the best helper for your geography assignment tasks at very affordable prices.

    ReplyDelete
  7. I will always let you and your words become part of my day because you never know how much you make my day happier and more complete. There are even times when I feel so down but I will feel better right after checking your blogs. marketing assignment help You have made me feel so good about myself all the time and please know that I do appreciate everything that you have

    ReplyDelete
  8. Ignou Synopsis is one of the most trusted online Ignou MLIS Project help organizations. We have top-class experts with a lot of experience in project composing. If you need a quick MBA project, as well as Ignou Blis solved assignment 2020 21 help, hire our project writing experts.

    ReplyDelete
  9. Our Geography Assignment Help Service is available at all times. To provide you with Geography online assignment assistance, Our Geography Assignment Experts always available Our Geography professionals can help academic students get a higher level of training by assisting them with Geography and other topics assignments.

    ReplyDelete
  10. This is a good idea for people who actually have some questions or inquiries about this topic. I am so excited to see the discussions that will be made on this thread regarding taxes. I have to say that this kind of topic should really be discussed thoroughly to people who finds it helpful so that there won't be no confusions help with assignment writing uk anymore.

    ReplyDelete
  11. Thanks for sharing this best stuff with us! Keep sharing! I am new in the blog writing.All types blogs and posts are not helpful for the readers.Here the author is giving good thoughts and suggestions to each and every readers through this article.Quality of the content is the main element of the blog and this is the way of assignment writing help writing and presenting.

    ReplyDelete
  12. If we are going to talk about murals, it is a harsh reality that there are people who do not appreciate artworks like this. I fell bad, but there is less that I can do; I want them to realize that murals are beautiful and worth appreciating. But I simply don't know where to start. Sometimes, I think of writing as my way to influence people to appraiser things that should be appreciated. I don't know if that is going to be effective, but I want pay to write my dissertation to give it a try.

    ReplyDelete
  13. This is the most wonderful blog post I have seen from you. I have never seen a more wonderful blog post than this one. Thanks for brightening up my day. It is well known that clicking speed is an important factor when playing games, so the Reaction Test discover how Many Times You Can Click. Check What are the benefits of the Reaction Time Test? It allow people to keep track of how many times they have clicked.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.