Friday, December 13, 2013

(Gambar) Majlis Persandingan 'Wedding of the Year' Rozita Che Wan dan Zain Saidin





Majlis resepsi persandingan pasangan selebriti Zain Saidin, 29, dan Rozita Che Wan, 40, berlangsung penuh meriah dengan tema "taman Inggeris" yang diadakan di Setia City Convention Centre, di sini, Jumaat malam.


Sekilas:
  • Kedua-dua pasangan itu melangkah masuk ke dalam dewan kira-kira pukul 9 malam diiringi dengan lagu Cinta Sesungguhnya nyanyian Sabhi Sadh.
  • Acara dimulakan dengan bacaan doa daripada Imam Muda Asyraf Redzuan dan tayangan video majlis merisik, berinai dan akad nikah.
  • Rozita yang anggun mengayakan busana daripada pereka fesyen terkenal Qudyn Kuala Lumpur dan Rizalman turut memperagakan barang kemas bernilai RM11.2 juta. Seramai 500 tetamu termasuklah keluarga terdekat, rakan-rakan artis dan media menghadiri majlis tersebut.
  • Zain dan Rozita selamat diijabkabulkan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz dalam satu majlis yang turut diadakan di sini pada malam Khamis lalu.
  • Aktres tersebut turut menerima sembilan dulang hantaran yang diisi di dalam peti termasuk mas kahwin berjumlah RM9,300, sebentuk cincin bernilai RM93,000 dan wang hantaran sebanyak RM23,000.







sumber: mstar



Entri-Entri Berkaitan.....

3 comments:

  1. takut aku tengok muka che ta . menakutkan jer . pic no3 . heu

    ReplyDelete
  2. make-up che ta terlalu tebal la.....dia x nmpak cntik sngt..kan bagus kalau dia pakai make-up yg sederhana...barulah nmpak cntik..sbb che ta dh cntik dah......tapi make-up tu buat aku rasa che ta agak.....*x yah ckp lah... -_-

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails