Skip to main content

Seorang Ayah Yang Merakam Gambar Anaknya Setiap Bulan

Seorang Ayah telah mencatat setiap langkah anak-anaknya dengan kehidupan seharian mereka selama 13 tahun. Munish BANSAL telah menghasilkan lebih dari 8500 gambar digital anaknya Suman 12 tahun, dan adiknya Jay 10 tahun sejak pertama kali mereka lahir.


Disimpan dalam 600 album foto dan menampilkannya pada laman web yang didedikasikan untuk menampilkan kedua anak-anaknya. Akuntan Munish, 36, dari Gillingham, Kent, berkata: "Perkara ini dimulai ketika saya mengambil gambar dari Suman pada hari dia dilahirkan".

Munish dan istrinya Rita 39, memulai album keluarga pada hari Suman dilahirkan pada tahun 1996. Dengan kamera digital, Munish mengambil gambar potret ‘ketika suasana hati mereka sedang gembira’ – biasanya sebelum sekolah atau katika makan malam.

source: http://www.noveloke.com


Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.