Skip to main content

Miss Filipina Raih Mahkota Miss World 2013 di Bali, Indonesia

Miss World 2013 rasmi melabuhkan tirainya pada malam ini. Dalam malam final Miss World 2013 yang berlangsung di Nusa Dua, Bali, Sabtu (28/9), Megan Young berasal Filipina akhirnya dinobatkan sebagai Miss World 2013. Sementara itu, France Marine Lorpheline berasal dari Perancis menempati Runner Up 2 dan Naa Okailey Shooter dari Ghana  di posisi Runner Up.


Selain terpilih menjadi Miss World 2013, Megan Young juga terpilih menjadi Top Models Miss World 2013 selama masa penjurian berlangsung.

Berikut ini daftar lengkap top 10 Miss World 2013:
1. Ghana
2. Jamaica
3. Spain
4. Indonesia
5. England
6. Nepal
7. Perancis
8. Australia
9. Brazil
10. Filipinasource: kapanlagi.com


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.