Skip to main content

Memalukan, Peserta Pertandingan Miss Hong Kong 2013 Tidak Ada Yang Cantik (gambar)

Kalau disebut tentang pertandingan kecantikan, pastinya akan menampilkan wanita-wanita cantik dan cerdas. Namun yang terjadi di Hong Kong, peserta pertandingan ratu cantik Miss Hongkong 2013 menjadi bahan cemuhan, khususnya oleh para penduduk setempat, penduduk China, dan Taiwan.


Bagaimana tidak, para peserta Miss Hongkong 2013 itu dikatakan hampir kesemuanya tidak ada yang cantik kecuali setelah dipakaikan make up ke wajah mereka. Mari kita lihat sebahagian dari peserta pemilihan Miss Hongkong 2013.
sumber: http://absoluterevo.wordpress.com

Comments

  1. hahaha..biar x cantik..at least x plastik mcm korean... :D
    gadis hong kong biarpun tidaklah cantik2 tapi manisnya tetap ada.. :) comel pulak tu..

    ReplyDelete
  2. mungkin wanita cantik disana memilih jadi orang kantoran bukan selebrity

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.