Skip to main content

Kemajuan Vietnam Dilihat Daripada Betapa Seksi Para Wanitanya

Vietnam, negara yang dahulu sering kita anggap terbelakang akibat perang kini telah berkembang dengan amat pesat. Bahkan pertumbuhan ekonomi mereka pada tahun lalu dan disepanjang tahun ini sahaja sudah mengatasi negara kita sendiri.


Vietnam memang primadona. Salah satu manifestasi kemajuan yang dialami Vietnam adalah melalui penampilan para wanitanya. Lelaki manapun yang berkunjung ke Vietnam pasti akan melorot matanya tanpa berkedip kerana dalam kehidupan seharian, para gadis di Vietnam tampil cantik itu malah gemar berpakaian seksi.

Kepesatan pembangunan di Ho Chi Minh City, Vietnam 


Lihat sahaja penampilan mereka ini. Baju ketat, seluar pendek paras paha, paha mulus dan berkasut tumit tinggi (yang tingginya ekstrim) adalah hal biasa bagi wanita Vietnam pada masa kini.
source: http://forum.viva.co.id

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.