Skip to main content

Peralatan Dapur Diperbuat Daripada Badan Manusia

Ini ciptaan terbaru dalam penghasilan peralatan perkakas rumah. Ia mungkin dianggap kreatif dan luar biasa, namun bagi sesetengah orang, ia mungkin juga memual dan menggelikan...apa pula pendapat korang?


Milk Jug


Bottles


Tongs Tasting SpoonsSugar PotShuttling ShakersNostril Mill Meat GrinderGood-Listener Teacup wsaucer


To Taste

sumber: gempak.orgComments

  1. erkkkk.... tak lalu nak makan... uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. kreatif la sangat...

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan, sila lawat blog saya untuk merawat dan mencegah masalah kesihatan, tq http://aljabbarsophia.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.