Saturday, April 20, 2013

Miki Akama, Kanak2 Perempuan 12 Tahun Yang Bercinta Dengan Model Berusia 24 Tahun


Seorang model dan penyanyi kanak-kanak, Akama Miki telah jatuh cinta dengan penyanyi berusia 24 tahun iaitu Zhang Muyi. Apa yang menarik adalah kerana beliau baru berusia 12 tahun! 


Model Kanada ini mempunyai ayah berketurunan Jepun dan ibunya berketurunan China-German. Beliau telah meluahkan rasa cinta yang mendalam kepada Zhang Muyi melalui blog Sina Weibo kepunyaan beliau. Zhang Muyi juga membalas cinta Miki dengan berjanji akan berkahwin dengan beliau apabila berusia 16 tahun.

Walaupun baru berumur 12 tahun tetapi perwatakan Akama Miki sungguh berlainan dari kanak-kanak yang sebaya dengannya. Adakah cinta Akama Miki ini boleh dikatakan sebagai cinta monyet?


Zhang Muyi , bintang pop 24 tahun dari China, membuat kejutan baru-baru ini apabila dia secara terbuka turut menyatakan rasa cintanya terhadap Akama Miki.

Muyi dan Miki telah berkenalan selama beberapa waktu iaitu sejak Muyi menjadi pelatih muzik Miki ketika dia berumur 8 tahun. Mereka telah merakam duet bersama-sama dan membanjiri profil jaringan sosial mereka dengan foto-foto mereka berdua.sumber: http://www.kaskus.co.id


Entri-Entri Berkaitan.....

6 comments:

  1. cinta monyet je nih, biasalah dak2 pmpuan pd usia mcm ni..aku sndiri penah xperience masa darjah 6 dulu.hahaha

    ReplyDelete
  2. hha biase la tuuuu.............

    ReplyDelete
  3. YANG DIPERTUA PEDOPHILIA

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails