Skip to main content

Inilah Kanak-Kanak Tercantik di Dunia Yang Menggemparkan Dunia Internet

Kita selalu melihat dan mendengar suatu fenomena dimana orang menjadi terkenal melalui internet tanpa disengajakan. Itulah yang terjadi kepada seorang kanak-kanak perempuan di China yang mempunyai kecantikkan semulajadi yang menakjubkan.  Gambar-gambar kanak-kanak perempuan ini tersebar dengan cepat di internet di China. Orang ramai menyebutnya "Jiuzhaigou Little Loli” (Jiuzhaigou adalah sebuah kota di Sichuan, salah satu daerah di China). Kanak-kanak ini terkenal kerana kecantikan semulajadinya. Orang ramai terpesona dan tertarik dengan kecantikannya dan terkesima pada pandangan pertama.

Mengikut info dari internet, nama sebenar 'Little loli' adalah Meiling, dia juga mempunyai seorang adik perempuan bernama Meiyu dan tinggal di Beijing. Loli dikatakan mempunyai darah campuran antara China dan Eropah.


 Gambar-gambar berikut yang menyebabkan Loli terkenal di Internet
 Khabarnya kini Loli dah jadi model terkenal... source: http://www.chinahush.com, http://tabekpuang.blogspot.com

Comments

  1. patutlah cantik..mix..ibu pun mesti cantik.comel.

    ReplyDelete
  2. cntik sgt. cumey. mak dia pun cntik

    ReplyDelete
  3. huhhu indahnye ciptaan tuhan.i'm in jealous but saye ttp bersyukur dgn anugerah yg tuhan kasi kat saya.mix ye mmg cantik+comey bertuah mak bapak die.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.