Skip to main content

Apabila Lelaki Kacak Ber "Gwiyomi'...


Dunia sekarang ini sedang dilanda sindrom comel. Ramai yang mencuba nasib merakam aksi 'gwiyomi' sendiri, tak kiralah yang sememangnya sedia comel, termasuklah yang tak comel sekalipun (tetapi berasa mereka comel), merakam aksi ini. Walaupun sindrom gwiyomi ini lebih identatik dengan kaum wanita, terdapat juga golongan lelaki yang ingin mencuba nasib, seperti video-video di bawah ini:


Mungkin mereka beranggapan mereka kelihatan comel dengan beraksi sebegini. Namun apa pula reaksi orang yang melihatnya? Tinjauan di Youtube memberikan reaksi yang pelbagai antaranya:

Komen positifKomen Negatif


Sebenarnya lebih banyak komen negatif daripada positif. Dan hampir 99% komen negatif mengatakan lelaki yang beraksi gwiyomi adalah lelaki yang tidak tulen, gay dan sebagainya! Kenapalah boleh jadi macam tu dan apa kaitannya? HahahaComments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.