Skip to main content

10 Negara 'Penghasil' Lelaki Terkacak di Dunia





Sebenarnya artikel ini diambil daripada post yang bertajuk 'top 10 countries with hottest men', tetapi disebabkan dalam bahasa melayu kalau diterjemahkan 'hottest' adalah sangat tidak sedap (hottest=paling panas kan?) maka, tajuk nya diubah kepada 'terkacak'. Jadi walaupun kacak/handsome adalah tidak sama maknanya dengan hottest, diharap anda memahaminya dan berasa tidak tertipu dengan kandungan entri ini.

Berikut 10 Negara Dengan Lelaki Terkacak/Paling Hottie di Dunia:

10. Brazil


9. United States Of America (USA)



8. Japan



7. Cuba



6. Greece



5. French Polynesia



4. Spain



3. South Africa



2. England



1. Italy

Comments

  1. for malaysians girls..dorang suka Korea.. :)

    ReplyDelete
  2. im malaysian but i do not like Korean hehe ^^

    ReplyDelete
  3. jejaka Malaysia tatap menjadi pojaan hati ku
    ^____^
    especially tanak wagu Sabahan ler
    hehehehhe...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau juga la paling manang...hahahaha

      Delete
    2. Kau juga la paling manang...hahahaha

      Delete
  4. Kalau nk kira laki arab dan latin je yg kacak…tp melayu pom nk ada mcm latin jugak…

    ReplyDelete
  5. italy n greece mmg hensem der..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.