Skip to main content

10 Negara 'Penghasil' Lelaki Terkacak di Dunia

Sebenarnya artikel ini diambil daripada post yang bertajuk 'top 10 countries with hottest men', tetapi disebabkan dalam bahasa melayu kalau diterjemahkan 'hottest' adalah sangat tidak sedap (hottest=paling panas kan?) maka, tajuk nya diubah kepada 'terkacak'. Jadi walaupun kacak/handsome adalah tidak sama maknanya dengan hottest, diharap anda memahaminya dan berasa tidak tertipu dengan kandungan entri ini.

Berikut 10 Negara Dengan Lelaki Terkacak/Paling Hottie di Dunia:

10. Brazil


9. United States Of America (USA)8. Japan7. Cuba6. Greece5. French Polynesia4. Spain3. South Africa2. England1. Italy

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.