Monday, April 29, 2013

10 Negara 'Penghasil' Lelaki Terkacak di Dunia





Sebenarnya artikel ini diambil daripada post yang bertajuk 'top 10 countries with hottest men', tetapi disebabkan dalam bahasa melayu kalau diterjemahkan 'hottest' adalah sangat tidak sedap (hottest=paling panas kan?) maka, tajuk nya diubah kepada 'terkacak'. Jadi walaupun kacak/handsome adalah tidak sama maknanya dengan hottest, diharap anda memahaminya dan berasa tidak tertipu dengan kandungan entri ini.

Berikut 10 Negara Dengan Lelaki Terkacak/Paling Hottie di Dunia:

10. Brazil


9. United States Of America (USA)



8. Japan



7. Cuba



6. Greece



5. French Polynesia



4. Spain



3. South Africa



2. England



1. Italy


Entri-Entri Berkaitan.....

11 comments:

  1. for malaysians girls..dorang suka Korea.. :)

    ReplyDelete
  2. im malaysian but i do not like Korean hehe ^^

    ReplyDelete
  3. jejaka Malaysia tatap menjadi pojaan hati ku
    ^____^
    especially tanak wagu Sabahan ler
    hehehehhe...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau juga la paling manang...hahahaha

      Delete
    2. Kau juga la paling manang...hahahaha

      Delete
  4. Kalau nk kira laki arab dan latin je yg kacak…tp melayu pom nk ada mcm latin jugak…

    ReplyDelete
  5. italy n greece mmg hensem der..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails