Skip to main content

Kafe Barbie Yang Serba Pink!!

Nasib baik Encik Billy bukan peminat anak patung Barbie, kalau tak mesti histeria tengok gambar-gambar di bawah ni...hehe. Okey, kalau anda memang peminat (atau bekas peminat) anak patung Barbie, mungkin anda akan 'rabun' mata melihat sebuah kafe Barbie yang pertama dibuka di dunia ini. Apatah lagi hiasan dalamannya keseluruhannya berwarna Pink!


Info Ringkas:
  • Kafe yang menampilkan tema patung permainan Barbie ini terletak di Taipei, Taiwan mula dibuka pada 31 Januari 2013 yang lalu.
  • Syarikat pembuat patung Mattel dari Amerika Syarikat memberi lesen kepada kumpulan Sinlaku untuk membuka restoran itu.
  • Restoran tersebut menyediakan kerusi dan meja yang berwarna merah jambu. Para pelayan wanita turut memakai pakaian seragam yang sama.
  • Kek-kek patung itu turut disediakan untuk para pengunjung.
  • Patung-patung Barbie juga dipamerkan di restoran tersebut.

Lagi gambar-gambar menarik:

sumber: kosmo, google image


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.