Skip to main content

(GAMBAR) Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel





Beginilah keadaan Palestin  pada tahun 1900 jauh sebelum penjajahan Israel. Dalam gambar-gambar di bawah ini terlihat jelas aktiviti warga Palestin yang normal seperti berniaga, beribadah dll. Selain itu turut kelihatan keadaan warga Palestin yang maju terlihat dari bangunan dan gedung-gedungnya tidak seperti sekarang ini di mana semua itu direnggut oleh kebiadaban Zionis dan sekutunya.






Sekarang ini....



sumber: http://situs-berita-online.blogspot

Comments

  1. kesian kat org palestin...dasar yahudi laknatullah

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah menolong dan memberi kemenangan kepada para mujahid2 islam di Gaza untuk menghancurkan rejim zionis yahudi laknatullah... Aminnn!!!

    ReplyDelete
  3. teringin nak tengok keadaan di Palestin macam gambar tu. aman je palestin. Israel perosak dunia.

    ReplyDelete
  4. Err encik admin.. page ni copy paste entry ko tapi langsung x bagi kredit http://tinyurl.com/c7jw75b

    harap tolong sound. dah banyak kali dh dorang buat tapi langsung x bagi kredit kt blogger

    ReplyDelete
  5. maknyos,

    tenkiu sebab alertkan aku dengan blog yg tak reti bagi kredit atas entri yg di copy

    byk kali dah entri blog ni di copy paste tanpa kredit sewajarnya

    ReplyDelete
  6. mase nie, msti diorng x t'fikir pon yg akan dpt peperangn dasyat mcm sekarang

    ReplyDelete
  7. perbedaan yang sangat jauh sekali,,dengan jaman sekarang

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.