Friday, November 16, 2012

(GAMBAR) Keadaan Palestin Pada Tahun 1900 Sebelum Dijajah Israel





Beginilah keadaan Palestin  pada tahun 1900 jauh sebelum penjajahan Israel. Dalam gambar-gambar di bawah ini terlihat jelas aktiviti warga Palestin yang normal seperti berniaga, beribadah dll. Selain itu turut kelihatan keadaan warga Palestin yang maju terlihat dari bangunan dan gedung-gedungnya tidak seperti sekarang ini di mana semua itu direnggut oleh kebiadaban Zionis dan sekutunya.






Sekarang ini....



sumber: http://situs-berita-online.blogspot

Entri-Entri Berkaitan.....

8 comments:

  1. kesian kat org palestin...dasar yahudi laknatullah

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah menolong dan memberi kemenangan kepada para mujahid2 islam di Gaza untuk menghancurkan rejim zionis yahudi laknatullah... Aminnn!!!

    ReplyDelete
  3. teringin nak tengok keadaan di Palestin macam gambar tu. aman je palestin. Israel perosak dunia.

    ReplyDelete
  4. Err encik admin.. page ni copy paste entry ko tapi langsung x bagi kredit http://tinyurl.com/c7jw75b

    harap tolong sound. dah banyak kali dh dorang buat tapi langsung x bagi kredit kt blogger

    ReplyDelete
  5. maknyos,

    tenkiu sebab alertkan aku dengan blog yg tak reti bagi kredit atas entri yg di copy

    byk kali dah entri blog ni di copy paste tanpa kredit sewajarnya

    ReplyDelete
  6. mase nie, msti diorng x t'fikir pon yg akan dpt peperangn dasyat mcm sekarang

    ReplyDelete
  7. perbedaan yang sangat jauh sekali,,dengan jaman sekarang

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails