Skip to main content

(GAMBAR) Suasana Ramadhan Rakyat Palestin





Walau serba kekurangan dan hidup dalam penindasan regim zionis, masyarakat Palestin tetap menyambut Ramadhan dengan penuh kemeriahan...

 











sumber gambar: google search image

Comments

  1. nak tanyer , asal penduduk palestin solat kat the dorm of the rock nie ? al-aqsa bukan yg nie . boleh terangkan tak ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbenarnya dorm of the rock ni mrupakan sebahagian drp kompleks al aqsa mliputi masjid kubah hijau dan kwsn sekitarnya dimana sesiapa bersolat di mana2 di dlm kwsn ini mndpt pahala yg sama 100 ribu ganjaran

      Delete
  2. owh , thankx anonymous :)) n gambar yg dorang sembahyang dalam masjid tu , dalam masjid al-aqsa jugak eh ?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.