Skip to main content

Alat Kelamin Remaja Putus Ketika Dikhatankan


Alat kelamin seorang remaja terputus ketika  dikhatankan dalam majlis khatan beramai-ramai di Padang, Sumatra Barat. Akibatnya remaja bernama Irfan itu perlu dirawat di Rumah Sakit Umum Muhammad Djamil, Padang. Keadaan remaja berusia 10 tahun itu terus memburuk semenjak peristiwa itu. Demikian hasil pantauan pasukan SCTV.

Ibu bapa Irfan, Yoskani dan Herlina gusar memikirkan masa depan anak sulungnya kerana kemaluannya hanya tinggal paras pangkal. Kini untuk membuang air, lubang zakar Irfan harus ditanam tiub.

Kedua-dua mereka mengakui tidak menerima kenyataan ini. Mereka kemudiannya melaporkan kes ini kepada pihak  polis. Irfan disunatkan oleh bakal doktor dari fakulti kedoktoran sebuah universiti negeri di Padang.


sumber: http://www.detik77.com/

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.