Sunday, July 1, 2012

Gambar Terkini Pembinaan Legoland Malaysia Theme Park (30 gambar)





Hanya tinggal 2 bulan sahaja lagi, pembukaan taman tema yang paling ditunggu-tunggu di Malaysia akan membuka tirainya. Legoland Malaysia, yang juga merupakan taman tema pertama seumpamanya di Asia kini 75 peratus siap dan bakal membuka pintunya kepada orang ramai secara rasmi pada 15 September tahun ini. Jom kita lihat update terkini status pembinaan di Legoland Malaysia...































sumber: http://www.utusan.com.my, http://www.thethemeparkguy.com, http://passage2johorbahru.blogspot.com, http://www.constructionweekonline.com, www.skyscrapercity.com, http://www.rasamewah.com



Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. Rasa macam tak sabar nak merasmikan...hahahahah

    ReplyDelete
  2. luas giler..cukup ke seharian nk main semua nie..

    ReplyDelete
  3. hari pembukaan = my birthday...uhuu...best tu ;)

    ReplyDelete
  4. Hi... kenapa tiada credit diberikan kepada 2 gambar dari blog kami ... publish pada 12/2011
    refer url di bawah
    http://www.rasamewah.com/2011/12/catering-legoland-nusajaya-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. assalam,

    saya dah letakkan kredit untuk rasamewah.com

    kemungkinan gambar2 ini juga digunakan oleh laman2 web lain dan sy ambil direct dari situ

    TQ

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails