Skip to main content

Gambar Terkini Pembinaan Legoland Malaysia Theme Park (30 gambar)





Hanya tinggal 2 bulan sahaja lagi, pembukaan taman tema yang paling ditunggu-tunggu di Malaysia akan membuka tirainya. Legoland Malaysia, yang juga merupakan taman tema pertama seumpamanya di Asia kini 75 peratus siap dan bakal membuka pintunya kepada orang ramai secara rasmi pada 15 September tahun ini. Jom kita lihat update terkini status pembinaan di Legoland Malaysia...































sumber: http://www.utusan.com.my, http://www.thethemeparkguy.com, http://passage2johorbahru.blogspot.com, http://www.constructionweekonline.com, www.skyscrapercity.com, http://www.rasamewah.com


Comments

  1. Rasa macam tak sabar nak merasmikan...hahahahah

    ReplyDelete
  2. luas giler..cukup ke seharian nk main semua nie..

    ReplyDelete
  3. hari pembukaan = my birthday...uhuu...best tu ;)

    ReplyDelete
  4. Hi... kenapa tiada credit diberikan kepada 2 gambar dari blog kami ... publish pada 12/2011
    refer url di bawah
    http://www.rasamewah.com/2011/12/catering-legoland-nusajaya-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. assalam,

    saya dah letakkan kredit untuk rasamewah.com

    kemungkinan gambar2 ini juga digunakan oleh laman2 web lain dan sy ambil direct dari situ

    TQ

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.