Skip to main content

Kuil Hindu Paling Porno di Dunia

Teknik seks kuno India yang dikenali sebagai Kamasutra, sememangnya terkenal, tidak hanya pada masa lampau, malahan bertahan sehingga ke hari ini. Bukti kewujudan teknik ini dapat dilihat pada patung-patung erotik yang diukir pada beberapa kuil Hindu di India. Salah satunya adalah kuil yang terdapat di Khajuraho, India. 


Khajuraho (Hindi: खजुराहो) adalah sebuah desa di negeri Madhya Pradesh, yang terletak di Kabupaten Chhatarpur, sekitar 385 mil (620 kilometer) di tenggara Delhi, ibu negara India.
 
Monumen-monumen di Khajuraho telah berdaftar sebagai sebuah monumen Warisan Dunia UNESCO, dan dianggap sebagai salah satu dari "tujuh keajaiban" di India.sumber: http://terselubung.blogspot.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.