Thursday, January 5, 2012

15 Artis Jepun Paling Kacak





Ini list 15 Artis Jepun Paling Kacak yang Encik Billy rembat dari sebuah forum hiburan. Cekidout....

1.RYO NISHIKIDO



2. JIN AKANISHI


3. TOMOHISA YAMASHITA


4.YUU SHIROTA


5. JUNNOSUKE TAGUCHI


6. JUN MATSUMOTO


7. TOMA IKUTA


8.KOIKE TEPPEI


9.HYDE


10. TATSUYA UEDA


 11. NINOMIYA KAZURARI


12. TAKIZAWA HIDEAKI 


13. SHUN OGURI 


14. GACKT


15. HARUMA MIURA

 source: http://www.asianpopcorn.com/forum


Entri-Entri Berkaitan.....

30 comments:

  1. Si Takuya tak masuk list ke? huhu..suka dengan takizawa hideaki..hensem mcm anak buah sy..@Blog Sikarap

    ReplyDelete
  2. @nancypoh haha x la kot..ini list dr portal hiburan asianpopcorn

    ReplyDelete
  3. @Syazzies
    takeshi bkn ensem pon...klu kimutaku le trime lg...

    ReplyDelete
  4. sejak bila muka ikuta toma jadi teppei???? cam tak kena je turutan..

    ReplyDelete
  5. @Wedelia Ryo actually muka toma n teppei lebih kurg sama sj..ada yg kata diorg adik beradik

    ReplyDelete
  6. muka diorang nampak sama jerkkk semua...samalah dengan artis korea jugakk..cuma feshen rambut jerk lain2..

    ReplyDelete
  7. hiro mizushima xde dlm list.

    ReplyDelete
  8. suak Miura haruma! XD
    i mean...
    adore his style...
    saya lelaki str8!

    ReplyDelete
  9. MANA KAMENASHI KAZUYA?????

    ReplyDelete
  10. mcm senarai lis pelakon hana kimi jer,huuu

    ReplyDelete
  11. mana takuya kimura

    ReplyDelete
  12. yuu shirota~ hidung mancung
    shun oguri~ hensem
    miura haruma~ kawaii ;)

    ReplyDelete
  13. kbnyakanya artis dari filem hanakimi...

    ReplyDelete
  14. kawan jepun tulus pun sgt2 funky rambut masing2! hehe

    ReplyDelete
  15. Yayyyyyy, Tomakun , Shirota & Yamapi ada dalam senarai ! :D Ryo sekali ^O^

    ReplyDelete
  16. yess . miura haruma ade . walopon #15 , sokey loh . i heart u

    ReplyDelete
  17. yeay!!! Ryo Nishikido mmg hensem...
    pakwe jepun pujaan hatiku!! huhu~~

    ReplyDelete
  18. nape tkde takuya kimura dgn takeshi kaneshiro?beza artis jepun dgn korea adalah diorang tk plastik!! minat dgn tomohisa yamashita sejak mnonton Buzzer Beat..

    ReplyDelete
  19. koike teppei..jun matsumoto.. oguri shun.. ikuta toma.. akanishi jin.. semuaaaa comell... waaahh

    ReplyDelete
  20. takeshi kaneshiro xleh kategori pelakon jepun... psl byk belakon citer cina (hong kong or taiwan)

    ReplyDelete
  21. skrg-krngnya mrk natural..xde la wat plastic surgery...kawai desu ne~

    ReplyDelete
  22. Betulke kehenseman mereke ni takde plastik segeri? macam serupaje.

    ReplyDelete
  23. 1. itu mmg gambar toma, tapi gambar time muda2 remaja dulu... sekarang dah lain le sket muka dia...
    2. ada a few yg mmg buat plastic surgery, tp yg paling banyak dan paling ketara Gackt.. Yang lain tak sure, maybe buat nose job kot...
    3. pelik gak org yg tak komen psl hyde.. kalau ikut list tu, dia paling tua dan jauh beza ngan budak2 yang lain dlm list tu (kecuali Gackt, umur derang dekat2, tp Gackt muka plastik, so tak aci)... pakcik dan kwn2 pakcik2 aku yg sama umor umur ngan hyde rupa sungguh menyedihkan.. oh ye, aku tak rasa hyde ada plastik surgery kot sbb muke dia dari muda2 dulu mmg sebijik, cuma skrg dah nampak le kedut2 sikit dan pipi dah jatuh sikit...
    4. dan ryo no. 1? biar betul... aku fan dia, tp aku pon ase cam ada something wrong somewhere ni... hahahahahaha
    5. kame oklah, tp sbb dah byk johnny's dlm tu, takkan nk sumbat gak dia dlm list tu.. bg le org2 yg bukan johnny's msk list tu jugak... hiro mizushima tu boleh tahan gak, pada pendapat aku layak msk list ni.. lg satu dia suami mithali, lagi le cair aku dibuatnye...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails