Friday, December 16, 2011

Jumlah Gay Melayu Hampir 30,000 Orang !!


Dipetik daripada Harian Metro:

“Kalau ada yang mendakwa bilangan golongan homoseksual Melayu terlalu kecil, mereka mungkin tersilap perkiraan,” kata bekas pengamal homoseksual yang hanya mahu dikenali sebagai, Dani, 25.

Menurutnya, bilangan gay Melayu semakin membiak apatah lagi dengan adanya teknologi Internet dan jaringan sosial seperti facebook, twitter dan blog.

"Saya yakin mereka (gay Melayu) mencapai puluhan ribu orang atau mungkin menghampiri 30,000 orang. Itu bukan pelik atau mengarut.
“Saya terbabit dengan gejala ini sejak berusia belasan tahun dan ramai yang menjadi ‘pengikut’ amalan songsang ini terutama di kalangan remaja lepasan sekolah,” katanya yang berjaya dipujuk mendedahkan kegiatan itu hasil bantuan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM).

Menurutnya, komuniti homoseksual Melayu ini meningkat pantas dan bergerak persis aktiviti tentera gerila yang sukar dihidu.




Rakyat Malaysia Paling Ramai Layari Web Gay

  • Membimbangkan apabila Malaysia negara ketiga di Asia mempunyai bilangan pengguna aktif laman web gay berpusat di Amsterdam selepas Filipina dan India.
  • Bilangan pengguna aktif laman web itu di Malaysia juga lebih ramai berbanding negara mengamalkan seks terbuka seperti United Kingdom yang menduduki tangga ke-11 dan Amerika Syarikat di tangga ke-12.
  • Laman web antarabangsa sememangnya tidak asing lagi di kalangan kaum gay itu turut menawarkan pelbagai kemudahan termasuk muat turun video lucah, majalah dan khidmat teman sosial.
  
  • Selain itu laman web golongan itu dilayari hampir 10,000 pengunjung sehari turut menyenaraikan kelab khusus golongan gay dari luar negara yang ingin berkunjung ke Malaysia.
  • Ia turut menyediakan khidmat tukang urut tempatan, lengkap dengan alamat dan nombor telefon. Golongan terbabit boleh memuat turun aksi mengghairahkan dan berinteraksi dengan ahli secara langsung.
  • Hasil tinjauan dijalankan mendapati Malaysia menduduki tangga ke lapan daripada 28 negara dengan 29,330 pengguna aktif.
  • Angka itu membimbangkan kerana di Malaysia saja, Kuala Lumpur mencatatkan bilangan pengguna paling ramai iaitu 13,415 diikuti dengan Selangor 4,315.
  • Tinjauan mendapati pelbagai tajuk menjadi perbincangan pengunjung laman web berkenaan antaranya pesta seks malam, kumpulan gay KL, pelancongan gay, gay universiti dan pelbagai isu lain menjadi topik hangat gay seluruh penegara.

sumber: harian metro

 


Entri-Entri Berkaitan.....

13 comments:

  1. gay.. terok gak malaysia rupanya, =.='

    ReplyDelete
  2. haiyoooooooooooooooooooo....dah la kaum hawa lebih ramai skg ni..hahha y mereka ni plak dok mcm ni..hahah hadoiii!!! huhu..nauzubillah... =[

    ReplyDelete
  3. tak ingat nak mampus ke????? back to the roots la..

    ReplyDelete
  4. astagfirullah,,semoga mereka cepatr bertaubat.

    ReplyDelete
  5. haram jaddah..dunia dh nak kiamat

    ReplyDelete
  6. Ya Allah, hampir nak menangis aku biler baca benda ni..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. what is this.oh my gggggggoooooooodddddddd.

    ReplyDelete
  10. normal la tgk la skrg kat universiti je apa jadi? dorg buat org straight jadi gay.. dorg paksa org straight jadi gay.. so bilangan akn terus MENINGKAT! beware and ambik la precaautions yang bagus k !

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails