Skip to main content

(GAMBAR) Mak Cik Ini Peminat Tegar Warna PINK

Kitten Kay Sera suka pink! Ya, tentunya ramai lagi di luar sana yang sukakan warna merah jambu. Tetapi apa yang membuatkan Kitten Kay Sera unik adalah obsesi mengelilingi diri beliau dengan segalanya yang berwarna merah jambu!


Aktres berusia 46 tahun dari Los Angeles, Amerika Syarikat, digelar sebagai "Lady Pink" kerana secara praktikalnya semua benda yang dia memiliki berwarna merah jambu. Walaupun dia mendakwa ia tidak pelik, Kitten Kay mengaku dia  tertarik kepada merah jambu seperti mana kuasa sebuah magnet dan dia tidak boleh menghalang dirinya dengan  semua benda merah jambu.
 


Lady Pink mendakwa dia hanya memakai pakaian berwarna merah jambu sejak 25 tahun yang lalu dan bagi mengelakkan dia bosan dengan warna pink, dia hanya mengubah tone dan cuba untuk mendekati gaya yang berbeza, seperti country, glamor, rock 'n' roll, dll.
 

Malah, dia turut mengecat (dye kan) anjingnya dengan warna pink. Bayangkanlah betapa 'gila' nya dia dengan warna PINK !!


Lagi gambar-gambar menarik:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 source: http://www.odditycentral.com
 

Comments

  1. mm..pompuan minat pink tu x de la pelik sngt..
    p x pasal2 anjing pun jadi mangsa sekali..aduyai

    ReplyDelete
  2. Hey guys, i just found a website that can give you gems for free, you just need to follow a simple procedure and you are done… the site is: http://clasheasygems.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.