Monday, December 5, 2011

(GAMBAR) Mak Cik Ini Peminat Tegar Warna PINK

Kitten Kay Sera suka pink! Ya, tentunya ramai lagi di luar sana yang sukakan warna merah jambu. Tetapi apa yang membuatkan Kitten Kay Sera unik adalah obsesi mengelilingi diri beliau dengan segalanya yang berwarna merah jambu!


Aktres berusia 46 tahun dari Los Angeles, Amerika Syarikat, digelar sebagai "Lady Pink" kerana secara praktikalnya semua benda yang dia memiliki berwarna merah jambu. Walaupun dia mendakwa ia tidak pelik, Kitten Kay mengaku dia  tertarik kepada merah jambu seperti mana kuasa sebuah magnet dan dia tidak boleh menghalang dirinya dengan  semua benda merah jambu.
 


Lady Pink mendakwa dia hanya memakai pakaian berwarna merah jambu sejak 25 tahun yang lalu dan bagi mengelakkan dia bosan dengan warna pink, dia hanya mengubah tone dan cuba untuk mendekati gaya yang berbeza, seperti country, glamor, rock 'n' roll, dll.
 

Malah, dia turut mengecat (dye kan) anjingnya dengan warna pink. Bayangkanlah betapa 'gila' nya dia dengan warna PINK !!


Lagi gambar-gambar menarik:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 source: http://www.odditycentral.com
 


Entri-Entri Berkaitan.....

6 comments:

  1. mm..pompuan minat pink tu x de la pelik sngt..
    p x pasal2 anjing pun jadi mangsa sekali..aduyai

    ReplyDelete
  2. Hey guys, i just found a website that can give you gems for free, you just need to follow a simple procedure and you are done… the site is: http://clasheasygems.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails