Skip to main content

Ngeri...Steak Daging Berbentuk Tangan Manusia






Jika anda teringin nak rasa makanan zombie, mungkin daging steak berbentuk tangan manusia di bawah ini amat sesuai untuk anda. Terdapat beberapa jenis daging steak untuk dibuat pilihan, antaranya:

1. Daging steak yang dilapisi kentang dan sayur bayam


2. Daging steak yang jarinya dipakai bawang dan dicampur kicap sebelum digoreng


3. Daging steak yang dilapisi keju


4. Daging steak yang jarinya dibuat dari bawang merah serta dilapisi kicap dan cheese



Lagi jenis-jenis daging steak:

 
 
 
 
 
 

source: http://www.odditycentral.com

Comments

  1. best...first2 nmpk real...makin last tu nmpk dh x real

    ReplyDelete
  2. nmpk je best...tp tk selera kot nk makan, cm mkn tgn org je!

    ReplyDelete
  3. agaknya ada acuan tangan utk buat steak ni....
    taknak ah order kalau mcm ni rupa.

    ReplyDelete
  4. gelinye...
    bnyk lagi mknanan lain y boley diorder...huu

    ReplyDelete
  5. Mak ai,tak sanggup nak tgk,apa lg nak mkn..

    ReplyDelete
  6. hilang slera hingga tgk ynag terakhir tuhhh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.