Skip to main content

(VIDEO) Sidang Media Oleh Mohd Asyraf Haziq-Mangsa Serangan di London





Berikut kenyataan Mohd Asyraf Haziq ketika sidang media di Kedutaan Besar Malaysia di London:





Syafakallah, may Allah bless you!


Comments

  1. Hi, just nak minta tolong awak something. Tolong baca entry saya bertajuk Malaysian Proudest moment kat link ni http://wedelia-ryo.blogspot.com/2011/08/malaysian-proudest-moment.html

    hope awak dapat join dan spread the word.. terima kasih =)

    ReplyDelete
  2. @Wedelia Ryo dah baca...salam kemerdekaan, proud to be malaysian

    ReplyDelete
  3. tak sanggup tengok video rompakan ke ats Mohd Asyraf berulang kali.. sedih tengok die diprlakukan begitu... (T_T)

    ReplyDelete
  4. MOHD ASYRAF punya suara sedap gile...kalah org putih yg ckp BI..fasih...

    ReplyDelete
  5. makk aiihhhh ilang terosss belacan... respekkk gile bahase omputeh slang british die..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.