Monday, August 8, 2011

Lady Gaga Berimej Lelaki Pula





Penyanyi terkenal, Lady Gaga beraksi seperti seorang lelaki dalam kulit single terbarunya, You and I. Dalam kulit single terbarunya itu, Lady Gaga yang berusia 25 tahun turut menghisap sebatang rokok. Dia juga mempunyai jambang dan wajahnya disolek seperti lelaki.

 


Lagu itu akan berada di pasaran pada 23 Ogos depan.

sumber: kosmo, dailymail.co.uk

Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. hmmm besok jadi ape lak die nihh..

    ReplyDelete
  2. bukan dah lame ke nih..lord gaga...

    ReplyDelete
  3. sebijik kot mcm jantan!!da mmg die jantan..

    ReplyDelete
  4. "dy mmng jntn kn..huhu..

    ReplyDelete
  5. dia gurl lah :) Azure memang minat sangat kat Mama Monster nie, dia jadi inspirasi Azure untuk menulis. But Azure tak lah menjadikan dia Inpirasi dalam kehidupan harian, gila ke nak pakai baju daging gi kedai Ah Tong? hehehe, Azure puji sifat dia yang positive je! Etc: Lady Gaga taught me its okey to be different :)

    ReplyDelete
  6. ish mne de lady gaga too jntan... 100% pompuan too! lao tax caye, cbe google search lady gaga mse dye kecix..http://acidcow.com/pics/8478-young-lady-gaga-43-pics.html

    ReplyDelete
  7. dia ni mmg gila...

    ReplyDelete
  8. whatevet it's is..i like her style..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails