Skip to main content

Lady Gaga Berimej Lelaki Pula





Penyanyi terkenal, Lady Gaga beraksi seperti seorang lelaki dalam kulit single terbarunya, You and I. Dalam kulit single terbarunya itu, Lady Gaga yang berusia 25 tahun turut menghisap sebatang rokok. Dia juga mempunyai jambang dan wajahnya disolek seperti lelaki.

 


Lagu itu akan berada di pasaran pada 23 Ogos depan.

sumber: kosmo, dailymail.co.uk

Comments

  1. hmmm besok jadi ape lak die nihh..

    ReplyDelete
  2. bukan dah lame ke nih..lord gaga...

    ReplyDelete
  3. sebijik kot mcm jantan!!da mmg die jantan..

    ReplyDelete
  4. "dy mmng jntn kn..huhu..

    ReplyDelete
  5. dia gurl lah :) Azure memang minat sangat kat Mama Monster nie, dia jadi inspirasi Azure untuk menulis. But Azure tak lah menjadikan dia Inpirasi dalam kehidupan harian, gila ke nak pakai baju daging gi kedai Ah Tong? hehehe, Azure puji sifat dia yang positive je! Etc: Lady Gaga taught me its okey to be different :)

    ReplyDelete
  6. ish mne de lady gaga too jntan... 100% pompuan too! lao tax caye, cbe google search lady gaga mse dye kecix..http://acidcow.com/pics/8478-young-lady-gaga-43-pics.html

    ReplyDelete
  7. dia ni mmg gila...

    ReplyDelete
  8. whatevet it's is..i like her style..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.