Wednesday, August 24, 2011

Diet Harian Yang Perlu Diambil Untuk Menjadi Manusia Tergemuk di Dunia





Susanne Eman Casa Grande, berasal dari Arizona-kini seberat 720 paun- berharap untuk menjadi wanita paling gemuk sepanjang zaman dan mengatasi rekod wanita tergemuk sebelum ini yang memiliki berat 1600 pound.  
 
 

 

Berikut adalah apa yang Susanne makan setiap hari untuk cuba memecahkan rekod itu. Ia adalah menu dengan jumlah kalori 21962 kalori sehari! Kenapa dia melakukan ini? Kerana dia dianggap sebagai wanita 'paling hot' oleh komuniti SSBBW (Super-Size Big Beautiful Woman).

Sarapan Pagi

6 Scrambled Eggs Cooked In Butter=468 cal.

Half Pound Of Bacon=1,168 cal. 

4 Hash Browned Potatoes=672 cals. 

6 Pieces Of Buttered Toast=600 cals. 

Ice Cream Shake=1,160 cals. 

Bag Of Animal Crackers=1,950 cals. 

2-Liter Of Soda=800 cals. 

Bag Of Barbeque Chips=1,650 cals. 
 
 3 Ham And Cheese Sandwiches=1,576 cals.


Makan Tengah Hari

3 Beef, Bean And Green Chili Burritos With Sour Cream=1,453 cals. 

Salad With Bacon, Cheese And Chicken=1,479 cals. 


Makan Malam
12 Tacos=4,906 cals.

2-Liter Of Soda=800 cals. 

8 Scoops Of Ice Cream=2,080 cals. 

Pan Of Brownies=1,200 cals. 


JUMLAH KALORI SEHARI : 21,962 CALORIES


Gila! Ia memang satu kegilaan yang GILAAA!

sumber: dailymail.co.uk, http://www.coolpicturegallery.us

Entri-Entri Berkaitan.....

13 comments:

  1. seronoknya dapat makan banyak2..haha

    ReplyDelete
  2. hampir 10 kali keperluan kalori seharian orang lain kot... ><

    ReplyDelete
  3. eh macik ni...aku nak kurangkan kau nak lagi besar...adeh..macam macam..haha..

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaa.sarapan je dah macam makan tuk aku makan sepuluh hari. gileeeeeee. hahahahahha...

    ReplyDelete
  5. rssenye x smpt d gelar wanita plg gemuk,dia dh chow dlu akibat pnyakit yg dsbbkn mknn 2..

    ReplyDelete
  6. nak glamer sangat tak sedar mengundang 1001 penyakit. pelik2.

    ReplyDelete
  7. senakkkkkkkk.... byk nyer dier mkn... maner dier simpan mknan sebanyak tu arrr... sampai ker tak hajat dier tu nanti... mmg gilerrrrrr

    ReplyDelete
  8. ni bukan nak gemuk tapi nak bunuh diri. hanya semata ingin mengejar rekod dunia, sanggup menzalimi tubuh badan.

    ReplyDelete
  9. Agaknye die tak de rasa kenyang kot~ =o=

    ReplyDelete
  10. makanan sehari ke tu?gila ah...mbazir je.penyakit pn byk.mcm2..

    ReplyDelete
  11. moga cepat mati :)

    ReplyDelete
  12. die keje ap? bnyak lak duit die bli makanan sdp2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails