Saturday, August 13, 2011

Billy Info Kini Sudah 1 Juta Pageviews - Alhamdulillah!





Alhamdulillah, akhirnya blog yang tak seberapa ini telah mencapai angka 1 juta pageviews setelah setahun 2 bulan Encik Billy berblogging. Bukanlah satu angka yang hebat pun bila dibandingkan dengan blog-blog otai yang lain, tapi ini adalah angka yang encik Billy dah set kan bila blog ini mula ditubuhkan - tak kiralah cepat atau lambat, akhirnya dah capai jugak 1 juta hits tu...alhamdulillah. 

Berikut adalah jumlah pageviews seperti yang dicatatkan pada pagi ini:

Buat korang pengunjung Billy Info, terima kasih...teruskan berkunjung ke blog ini, dan insyaAllah, blog ini akan terus hidup selagi terdaya.



Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

Related Posts with Thumbnails