Wednesday, August 3, 2011

Bilik Tidur Orang JEPUN




Kebanyakan orang muda Jepun tinggal atau tidur di bilik-bilik yang hampir serupa. Bilik-bilik ini akan memberitahu anda bagaimana sifat mereka. Orang Jepun sangat suka akan teknologi, bermain game, dan sudah tentu menggemari watak kartun Mangga-seperti yang terlihat dalam gambar-gambar di bawah ini...

 

Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us 
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us
Japanese Rooms Seen On www.coolpicturegallery.us



source: http://www.coolpicturegallery.us



Entri-Entri Berkaitan.....

14 comments:

  1. pasal screen mesti de lebeh?! =)) part comics tu sama ngan bilik saya!

    ReplyDelete
  2. so besala tu klaw bilik sepah....haha.... org jepun pnya bilik lagi sepah meh....hehe

    ReplyDelete
  3. prsamaan dgn blik org malysia:
    -Bersppah (sorry^^)
    -pnuh dgn komik
    -De lmpu and others..
    *Gadget wlaw rumh brspah ttp gmpk.

    ReplyDelete
  4. Ini bilik untuk otaku ni. paham2 lah Otaku d jepun sngat freak smpai bilik pun jdi bgini. ==

    ReplyDelete
  5. lebeh kurag cam bilek aku jugak.. byk poster anime n komik 3 rak..hehehehehe:) konsider aku ni org jepon jugak la??

    ReplyDelete
  6. arghhh!!!! serabut tengok bilik dorang ni... semak! mesti ada tikus

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails