Monday, July 4, 2011

[Video]- Kawan Saya Tuduh Saya Tengah Layan Video Lucah, Padahal....





.....padahal saya tengah tengok perlawanan tenis kot..hua3 ayat skema betol...nak tahu sebab apa? Sila layan video di bawah. Pastikan anda membuka volume lappy/pc anda kuat-kuat...


Perlawanan tenis di atas adalah perlawanan di antara Maria Sharapova dari Rusia menentang Pheng Shuai dari China di kejohanan Wimbledon yang berlangsung baru-baru ini. Hebat tak sound effect yang dihasilkan oleh kedua-dua pemain ini setiap kali membuat dan membalas pukulan? Hehe.



Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. sound efect dy yg taleh bla tu hehe . em lame tak main tenis.

    ReplyDelete
  2. @Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil itulah...tk lucah pun, tp yg peliknya kawan sy tiba2 dtg sergah 'ko tgh lyn blue ke weh?'haha. myb bunyi yg diorg hasilkn tu ada persamaan dgn cite tk brmoral tu

    ReplyDelete
  3. sound effect yg melampau...mmg sume player men kuar suara...tp npe eyk???
    tok bgi bola laju kew???

    ReplyDelete
  4. tuk bagi feeling ckit r pkul tu..semacam lepaskn perasaan..haha

    ReplyDelete
  5. alah laki main pn bunyi gak, tp bunyi jantan la..

    ReplyDelete
  6. Maria Sharapova pegang rekod bunyi paling bising time main taw...

    latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails