Skip to main content

[Video]- Kawan Saya Tuduh Saya Tengah Layan Video Lucah, Padahal....





.....padahal saya tengah tengok perlawanan tenis kot..hua3 ayat skema betol...nak tahu sebab apa? Sila layan video di bawah. Pastikan anda membuka volume lappy/pc anda kuat-kuat...


Perlawanan tenis di atas adalah perlawanan di antara Maria Sharapova dari Rusia menentang Pheng Shuai dari China di kejohanan Wimbledon yang berlangsung baru-baru ini. Hebat tak sound effect yang dihasilkan oleh kedua-dua pemain ini setiap kali membuat dan membalas pukulan? Hehe.


Comments

  1. sound efect dy yg taleh bla tu hehe . em lame tak main tenis.

    ReplyDelete
  2. @Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil itulah...tk lucah pun, tp yg peliknya kawan sy tiba2 dtg sergah 'ko tgh lyn blue ke weh?'haha. myb bunyi yg diorg hasilkn tu ada persamaan dgn cite tk brmoral tu

    ReplyDelete
  3. sound effect yg melampau...mmg sume player men kuar suara...tp npe eyk???
    tok bgi bola laju kew???

    ReplyDelete
  4. tuk bagi feeling ckit r pkul tu..semacam lepaskn perasaan..haha

    ReplyDelete
  5. alah laki main pn bunyi gak, tp bunyi jantan la..

    ReplyDelete
  6. Maria Sharapova pegang rekod bunyi paling bising time main taw...

    latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.