Skip to main content

(Gambar) Pemain Bola Sepak Yang Seiras Dengan Selebriti Terkenal Dunia





Ibrahim Afellay (Barcelona FC) - Penn Badgley (Gossip Girl)


Roy Keane (Irish) - Mahmoud Ahmadinejad (Politician)


Andrea Pirlo (Croatian) - Daniel Craig (Casino Royale)


Carlos Tévez (Argentina) - Michael Phelps (Swim Athlete)


Antonio Cassano (Italia) - Val Kilmer (Batman Forever)


Manolo Jiménez (Andorra) - Sean Penn (I Am Sam)


Dudek (Polland) - Edward Norton (Fight Club)


Cesc_Fabregas (Spain) - Zachary Quinto (Heroes)


Martin Skrtel (Slovakia) - Kristen Stewart (Twilight)


Fernando Torres (Spain) - Sacha Baron Cohen as Bruno (Borat)


Holger Badstuber (Germany) - Brad Pitt (Ocean Eleven)


Quique Sánchez Flores (spain) - Hugh Laurie (House)


Luiz Felipe Scolari (Portugal) - Gene Hackman (Enemy of the State)


Lionel Messi (Argentina) - Tom DeLonge (Musician)


Xavi Hernandez (Spain) - Robert Downey Jr. (Iron Man)


 Alexander Hleb (Russia) - Steve Nash (Basketball Athelete) - Ethan Hawke (Taking Lives)


Alexandre Pato (Brazil) - Quentin Tarantino (Director) - Jordan Pundik (Musician) - Roger Federer (Tennis Athelete)


Gerard Butler (300) - Stekelenburg (Netherland)


Michael Ballack (Germany) - Matt Damon (Bourne Trilogy)


Diego Militio (Argentina) - Sylvester Stylone (Rocky)


Puyol (Spain) - Slash (Musician)


Pepe (Portugal) - Taylor Lautner (Twilight)


Metsu Ozil (Germany) - Stewie Griffin (Family Guy)


Gerard Piqué (Spain) - Shahrukh Khan (Kuch Kuch Hota Hai)


John Turturro (You Don't Mess With The Zohan) - Marco Materazzi (Italia)


Andrea Pirlo (Italia) - John Malkovich (The Great Buck Howard)


Nani (Portugal) - Michael Jackson (Singer)


 Bojan Krkić (Spain) - Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain)

sumber: http://www.kaskus.us

Comments

  1. hahahah, pemain yg sama muka dgn Kristen Stewart tu mmg segan nak main bola kalau dia ada sekali hehhehee

    ReplyDelete
  2. haha..Metsu Ozil (Germany) - Stewie Griffin (Family Guy)..ada ke samakan gan katun..tp ada sikit la..adei..mcm2

    ReplyDelete
  3. andrea pirlo tu salah,sebenarnya tu Ivica Olic

    ReplyDelete
  4. cristiano ronaldo dengan sean faris pun same gak...

    ReplyDelete
  5. shah rukh khan!!.ahhaahhaha

    ReplyDelete
  6. pepe dgn taylor lautner??? xnmpk sama pon,,, Y_Y

    ReplyDelete
  7. metsu ozil?? aishhh! MESUT OZIL lah. & ada ke samakan dgn kartun. rs lg sm kot dgn Salman Khan.

    ReplyDelete
  8. Apsal Metsu Ozil disamakan dengan kartun 'cool' tu? hahah

    ReplyDelete
  9. sebenarnya ozil mirip sama james mcavoy, yg main di film wanted

    ReplyDelete
  10. pepe dengan taylor lautner serious tak sama laaa...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.