Skip to main content

Follower ke-1600 dan Sekapur Sireh Dari Encik Billy




Masa mula berblogging kira-kira setahun yang lepas, tak pernah terlintas pun blog Billy Info ini akan mempunyai follower mencecah lebih dari 1000 followers, even (to be frank) nak mencecah 500 followers pun tak pernah terfikir. Tapi bila tengok balik hari ini - tengok angka 1600 followers yang dicapai semalam, membuatkan Encik Billy seperti berada dalam mimpi, betulkah? Dan ia...kenyataan, membuatkan Encik Billy bersyukur teramat sangat walaupun blog ini tiada-apanya-yang-menarik, namun masih ada yang sudi berkunjung. Terima Kasih!!


Sebagai menghargai follower bertuah ke-1600, ini adalah award 'cikai' yang sempat dibuat untuk pemilik blog ini : memburu cinta hakiki.(Apa lagi, terjah laa !!)


Dan tak dilupakan juga buat followers dan pengunjung-pengunjung yang lain, ini untuk korang... =D


Walaupun award-award di atas adalah sangat simple, namun ia adalah tanda keikhlasan Encik Billy. Ingat....keikhlasan itu sangat mahal !! hehe :p


Comments

  1. Trima ksih bebanyak ye Encik Billy.. X sangka dpat award dri blogger otai nie.. hehe.. Moga terus success dlam dunia blog nie.. :-)

    ReplyDelete
  2. @reza al-razi hahah, ape yg otainya...baru setahun jagung tumbuh..huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.