Thursday, July 21, 2011

Follower ke-1600 dan Sekapur Sireh Dari Encik Billy




Masa mula berblogging kira-kira setahun yang lepas, tak pernah terlintas pun blog Billy Info ini akan mempunyai follower mencecah lebih dari 1000 followers, even (to be frank) nak mencecah 500 followers pun tak pernah terfikir. Tapi bila tengok balik hari ini - tengok angka 1600 followers yang dicapai semalam, membuatkan Encik Billy seperti berada dalam mimpi, betulkah? Dan ia...kenyataan, membuatkan Encik Billy bersyukur teramat sangat walaupun blog ini tiada-apanya-yang-menarik, namun masih ada yang sudi berkunjung. Terima Kasih!!


Sebagai menghargai follower bertuah ke-1600, ini adalah award 'cikai' yang sempat dibuat untuk pemilik blog ini : memburu cinta hakiki.(Apa lagi, terjah laa !!)


Dan tak dilupakan juga buat followers dan pengunjung-pengunjung yang lain, ini untuk korang... =D


Walaupun award-award di atas adalah sangat simple, namun ia adalah tanda keikhlasan Encik Billy. Ingat....keikhlasan itu sangat mahal !! hehe :p



Entri-Entri Berkaitan.....

2 comments:

  1. Trima ksih bebanyak ye Encik Billy.. X sangka dpat award dri blogger otai nie.. hehe.. Moga terus success dlam dunia blog nie.. :-)

    ReplyDelete
  2. @reza al-razi hahah, ape yg otainya...baru setahun jagung tumbuh..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails