Wednesday, July 13, 2011

Evolusi Pelakon-Pelakon Filem Harry Potter - Dari Kecil Hingga Dewasa





Bagi yang mengikuti siri filem Harry Potter, anda akan dapat melihat barisan pelakonnya; Daniel Radcliffe, Rupert Grint dan Emma Watson (Harry, Ron dan Hermione), membesar di depan mata kita daripada filem pertama mereka sehinggalah sekuel terakhir filem itu yang sedang ditayangkan di seluruh dunia ketika ini. Mereka telah banyak berubah sejak filem pertama pada tahun 2001 dan telah beransur-ansur berubah menjadi orang dewasa sepanjang siri filem itu. Berikut transformasi mereka...

 August 23, 2000

 August 23, 2000

August 23, 2000

November 4, 2001

November 4, 2001

October 25, 2002

November 3, 2002

November 3, 2002

November 3, 2002

May 21, 2004

May 30, 2004

October 25, 2005

November 6, 2005

February 22, 2007

July 9, 2007

February 6, 2009

February 7, 2009

15 November 2010

24 June 2011

12 June 2011

7 July 2011

 10 July 2011


source: http://images.mirror.uk, http://www.monstersandcritics.com, http://www.coolpicturegallery.us

Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. moralnya...ingatlah kita dah makin lama makin tua ok....

    ReplyDelete
  2. emma watson dlu kecik2 comel gler..

    ReplyDelete
  3. berbeza? memang berbeza! hehe. ktepun buat entry pasal harry potter. ^^

    http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2011/07/harry-potter-and-last-one-ada-macam.html

    ReplyDelete
  4. such an amazing st0ry...
    dewunk nie x de acting dlm cte len p0wn kn...

    ReplyDelete
  5. rindu nak tgok harry potter yang first..

    ReplyDelete
  6. mm...sempat bace buku dia y first sampai ke-5 jer..pastu da berenti...lum ader kesempatan lagi nak mnyambung balik...

    ReplyDelete
  7. harry potter pendek r...hahaha

    ReplyDelete
  8. dah besar x blh jdi harry potter dah la..hahaha

    ReplyDelete
  9. miss slumber mcm bodoh je..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails