Skip to main content

[Video]- Kelakar, Pengantin Tak Boleh Tahan Gelak di Majlis Pernikahan





Video ni dah lama ada dalam youtube, dari tahun 2009 lagi...seriusly memang kelakar gilee bila si pengantin perempuan tak mampu berhenti ketawa bila pasangannya tersasul ketika melafazkan ikrar perkahwinan. Hehe!


 


Bawah ni ada lagi satu video..lawak jugak la walupun x berapa nak paham sangat..




Comments

  1. hahaha..kalau lah future bini aku gelak t time akad nikah memang aku getat pale die..hahaha..


    Entri terkini :Tetibe lak rindu kat die #jiwang

    Watch my video song!!

    ReplyDelete
  2. hahahahha.. sengal la.. adoi2.. malu seyh klu jadi laki time camni gelak tak hengat.

    video kedua tu, boleh pulak seluar terlondeh time genting macam tu. hahahahaha.. we happy enjoy for wedding kata paderi..

    ReplyDelete
  3. HAhahaa... x bley blah... kesian laki tu seluar tlondeh.. ayyoo~~ =)))

    ReplyDelete
  4. erkk?? mental bet0l..ahahhaha..lol.

    ReplyDelete
  5. pmpuan tu gelak tak hengat dunia..mesti laki tu malu gila tp bt2 cover..hak3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.