Friday, June 17, 2011

[Video]- Kelakar, Pengantin Tak Boleh Tahan Gelak di Majlis Pernikahan





Video ni dah lama ada dalam youtube, dari tahun 2009 lagi...seriusly memang kelakar gilee bila si pengantin perempuan tak mampu berhenti ketawa bila pasangannya tersasul ketika melafazkan ikrar perkahwinan. Hehe!


 


Bawah ni ada lagi satu video..lawak jugak la walupun x berapa nak paham sangat..





Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. hahaha..kalau lah future bini aku gelak t time akad nikah memang aku getat pale die..hahaha..


    Entri terkini :Tetibe lak rindu kat die #jiwang

    Watch my video song!!

    ReplyDelete
  2. hahahahha.. sengal la.. adoi2.. malu seyh klu jadi laki time camni gelak tak hengat.

    video kedua tu, boleh pulak seluar terlondeh time genting macam tu. hahahahaha.. we happy enjoy for wedding kata paderi..

    ReplyDelete
  3. HAhahaa... x bley blah... kesian laki tu seluar tlondeh.. ayyoo~~ =)))

    ReplyDelete
  4. erkk?? mental bet0l..ahahhaha..lol.

    ReplyDelete
  5. pmpuan tu gelak tak hengat dunia..mesti laki tu malu gila tp bt2 cover..hak3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails