Skip to main content

High Heel Setinggi 8-inci !!

Bayangkan anda memakai kasut setinggi ini, bagaimana agaknya posisi badan anda ketika itu? Tertonggek berapa puluh darjah agaknya?


Info Ringkas:
  • Kasut ini direka oleh seorang pereka kasut terkenal Perancis iaitu Christian Loboutins, yang menjadi pereka kegemaran bagi beberapa selebriti antaranya Victoria Beckham dan Coleen Rooney
  • Ia direka untuk majlis lelongan bagi mengumpul dana untuk sebuah pertubuhan Ballet di UK. Harga permulaan kasut itu adalah sekitar RM 200, 000 dan dijangka mampu dibida hingga mencapai harga RM 8 juta. sumber: dailymail.co.uk

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.