Skip to main content

(Gambar) Sebelum dan Selepas Photoshop





Sila berhati-hati dengan sebarang dating websites (web mencari jodoh) kerana apa yang anda lihat di komputer mungkin tak sama dengan apa yang anda harapkan! Dengan adanya aplikasi mengedit photo seperti Adobe Photoshop, sebarang gambar yang hodoh sekalipun boleh menjadi cantik jelita. Di bawah ini adalah koleksi gambar-gambar wanita di Rusia sebelum dan selepas diedit.

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us  

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

 source: http://www.coolpicturegallery.us, google search image

Comments

  1. wah! memang lain la.. dengan PS mcm2 boleh buat. XD

    ReplyDelete
  2. mmg lain..n bertambah cantik..

    ReplyDelete
  3. anda mampu mengubah nya hahahaha..meh baca http://semundra.blogspot.com/2011/06/malaysias-got-talent.html

    ReplyDelete
  4. aku tak pandai betul guna phtoshop..~ kalau tak kompom comel lagi ~

    ReplyDelete
  5. nak tnya.. cmana nak dpt kn photoshop nie?? kna download kt internet ke?

    ReplyDelete
  6. @ReminaTheHellstaR kt internet byk je ada..kat kedai CD pun ada

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.