Wednesday, June 22, 2011

(Gambar) Sebelum dan Selepas Photoshop





Sila berhati-hati dengan sebarang dating websites (web mencari jodoh) kerana apa yang anda lihat di komputer mungkin tak sama dengan apa yang anda harapkan! Dengan adanya aplikasi mengedit photo seperti Adobe Photoshop, sebarang gambar yang hodoh sekalipun boleh menjadi cantik jelita. Di bawah ini adalah koleksi gambar-gambar wanita di Rusia sebelum dan selepas diedit.

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us  

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us
Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

Before and After Photoshop Seen On www.coolpicturegallery.us 

 source: http://www.coolpicturegallery.us, google search image

Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. wah! memang lain la.. dengan PS mcm2 boleh buat. XD

    ReplyDelete
  2. mmg lain..n bertambah cantik..

    ReplyDelete
  3. anda mampu mengubah nya hahahaha..meh baca http://semundra.blogspot.com/2011/06/malaysias-got-talent.html

    ReplyDelete
  4. aku tak pandai betul guna phtoshop..~ kalau tak kompom comel lagi ~

    ReplyDelete
  5. nak tnya.. cmana nak dpt kn photoshop nie?? kna download kt internet ke?

    ReplyDelete
  6. @ReminaTheHellstaR kt internet byk je ada..kat kedai CD pun ada

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails