Skip to main content

Brand-Brand Palsu Yang Bikin Lawak





Rasa kelakar pulak tengok jenama-jenama fake kat bawah ni try nak imitate jenama2 terkenal...kalau tak tengok betul-betul sebelum beli, konfem kena tipu terang-terang.....


Fake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.us
Fake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.us
Fake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.usFake and Funny names Brands - See Closely before u buy Seen On www.coolpicturegallery.us

Comments

  1. SAMSING...hahaha...dulu aku penah gak tgk jenama SUMSANG..huhu, wtf!!

    ReplyDelete
  2. haha..kelakar...yng 1st tu naseb baek samsung jadik samsing..kalo samseng lagi teruk...

    ReplyDelete
  3. Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Questions Structure

    ReplyDelete
  4. briotney spears,,,hahhaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.