Skip to main content

Aksi Kejam Seorang Bapa Lempar Anak Perempuannya Keluar Tingkap





Tak tahulah apa salahnya kanak-kanak perempuan ini dan apa sebabnya si bapa bertindak kejam melempar anaknya sendiri yang baru berusia 2 tahun ke luar tingkap dari apartment mereka. Mujur tindakan kejam itu disedari orang ramai, dan kanak-kanak itu berjaya diselamatkan oleh seorang tentera...

 

 
 
 

sumber: http://arenaphoto.blogspot.com

Comments

  1. kesian baby tu..
    ape la perangai manusia skrg nie mengalahkan binatang :(

    ReplyDelete
  2. ya allah teruk nyaaa... kesian baby tuu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. giler kot bapak tu...
    kesian tgk tgn kecik baby tu menggapai2.. :( mujurlah slmt

    ReplyDelete
  4. gambar yang last tu pekena lak tu? huhu

    ReplyDelete
  5. lama dah kan berita ni, rasa setahun yg lalu..

    ReplyDelete
  6. naseb selamat...gilosss..buat pandai..dah besar nk buang lak2 dr tingkap..kucing pon syg anak...adoiii

    ReplyDelete
  7. dikalangan binatang tak de manusia...
    tapi dikalangan manusia ada yang KEBINATANGAN..

    ReplyDelete
  8. BABI nyer org tuaa nieh!
    aduihh! awat budak tuu x berseluar?

    ReplyDelete
  9. huhu..tau wat anak pastu x pandai jage

    ReplyDelete
  10. "gler gknye..mgkn anknye kuat kncing berk kowt..tu yg bpk dy tnsion nk cbokkn..hehe..tu yg bby tu xpkai suar..hehe..nseb askr tu cpt bertindk..lst2 bpk gler tu yg tertonggeng kt tingkp..huhu..pdn mke..

    ReplyDelete
  11. I dont disagree with you!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.