Saturday, April 23, 2011

[Video]- Wartawan Ini Tahan Malu Hingus Meleleh Ketika Buat Liputan Langsung

Apa perasaan anda bila melihat gambar di bawah ni? Adakah anda berasa kelakar atau berasa loya? Bagi en. Billy yang tengah makan apam balik ni, terus rasa tak lalu! Nasib baik tak termuntah dibuatnya...itu belum lagi tengok klip video wartawan ni. Bagi anda yang nak tengok, boleh usha kat bawah..


Info:

Seorang wartawan di Kanada, Saphia Khambalia merah padam apabila hingusnya meleleh dari hidungnya semasa dia membuat liputan di depan kamera dan disaksikan oleh penonton.

Insiden yang memalukan itu berlaku baru-baru ini semasa wanita itu yang bekerja untuk stesen televisyen City TV News Toronto membuat laporan langsung di sebuah dewan di Toronto.

Ketika itu, dia membuat liputan mengenai kehadiran pelakon popular Hollywood, Charlie Sheen di bandar ini. Semasa kali pertama hingusnya keluar, Khambalia, 23, menyapunya dengan menggunakan rambutnya tetapi sejurus kemudian, hingusnya masih lagi meleleh.

Bagi mengelakkan dirinya daripada terus malu, dia segera menamatkan laporannya apabila melihat hingusnya terus meleleh dan mengenai mikrofon yang dipegangnya.Entri-Entri Berkaitan.....

6 comments:

Related Posts with Thumbnails