Skip to main content

[Video]- Trailer Terbaru Filem Transformer 3 (Paling Latest)

Trailer terbaru filem Transformer 3: Dark of The Moon baru saja di upload di Youtube semalam (29/4/2011), dan ia kelihatan sangat cool! Dalam trailer ini anda akan dapat melihat robot-robot terbang di Bandaraya New York, askar-askar (manusia) berlawan dengan robot jahat dan juga a 'new hot babe' yang menggantikan Megan Fox. 

Ini videonya...enjoy!


Dalam klip di atas anda dapat melihat pengganti Megan Fox, seorang heroin baru bernama Rosie Huntington-Whiteley, yang kelihatan agak kurang 'hot' berbanding Megan Fox.


Di bawah ini pula adalah official trailer yang telah lama di release kan...Comments

  1. huh.. heroin de mmg kurg sikit hot berbanding megan fox... love her more! wuu
    pergh, can't wait to watch this movie... ooooo shia!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.