Thursday, April 28, 2011

Tonton 'Live Streaming' Perkahwinan Putera William dan Kate Middleton di Sini

Selain disiarkan di Astro dan saluran NTV7, korang juga boleh melihat siaran langsung upacara Perkahwinan Diraja Britain ini melalui live streaming di internet. Upacara "The Royal Wedding" ini akan disiarkan secara langsung di laman rasmi Royal Channel di Youtube.


Di bawah ini adalah jemputan rasmi untuk menyaksikan majlis tersebut:Upacara Perkahwinan Diraja Britain di antara Putera William dan Catherine Middleton akan disiarkan secara 'live streaming' bermula pada pukul 10 pagi (waktu London) atau 6 petang waktu di Malaysia, pada hari Jumaat, 29 April 2011. 

Upacara dijangka bermula dengan prosesi perkahwinan, disusuli dengan acara rasmi di Westminster Abbey dan diakhiri dengan aturcara "Balcony Kiss" oleh kedua-dua mempelai (klik sini untuk melihat aturcara majlis). The Royal Channel juga akan menyiarkan komen-komen dan ucapan tahniah dari orang ramai secara langsung sepanjang upacara berlangsung.


Untuk melihat 'live streaming' upacara tersebut, korang boleh klik di sini, atau boleh klik gambar di bawah ini:sumber: http://www.officialroyalwedding2011.org/

Entri-Entri Berkaitan.....

3 comments:

Related Posts with Thumbnails