Monday, April 25, 2011

Remaja Perempuan Ini Sering Disalah Sangka Sebagai Justin Bieber




Gadis tomboy bernama Dani Shay ini sudah puas menjelaskan yang dia bukannya Justin Bieber. Namun, masih ramai yang menganggapnya sebagai penyanyi popular itu. 

Justin Bieber
Dani Shay
Disebabkan sudah bosan dengan tanggapan itu, maka gadis berusia 22 tahun ini akhirnya membuat keputusan untuk menyanyikan lagu parodi Baby dan kini sudah mencapai hits sehingga sejuta lebih.

"Saya kesal, apapun yang saya lakukan, semua orang datang meminta tandatangan, berfoto bersama, dan sebagainya," katanya. 

Dia akhirnya kaget setelah melihat wajah Bieber. Bagi mengatasinya, dia membuat lagu parodi itu dan meminta agar orang jangan hanya melihat luarannya sahaja.

 
 


Kini Dani Shay menjadi sensasi terbaru Youtube apabila videonya ditonton lebih daripada sejuta pelayar internet...



 sumber: http://www.tribunnews.com

Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. hishhh...bila mane mase diorang amek gambar saye ni?

    ReplyDelete
  2. terbaikkk..mesti pelik kalau dia kawin dengan justin bibir hahahahahahaha

    ReplyDelete
  3. this means, justin bieber looks like a girl? or the girl looks like him?? haha~

    ReplyDelete
  4. nmpk sgt die x suke ngan si bibir ni....hakhak...

    ReplyDelete
  5. same la jugak...cume aku rase la budk ppuan nie lebih tggi dari biebir tu

    ReplyDelete
  6. sedapnye suara die..wht the hell r u talking abt..

    ReplyDelete
  7. bieber and dani shay two of you loks like twin!!! I'm so jealous with you dani ..huhuhu but your voice are totally great.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails