Skip to main content

Pasangan China Ini Buat Majlis Kahwin Ala-ala Putera William & Kate





Ia merupakan perkahwinan untuk menyambut puteri Diraja British- tetapi peningkatan taraf hidup golongan elit China, menyaksikan konsep perkahwinan serba mewah itu mendapat permintaan yang tinggi.


Antaranya di Nanjing di wilayah Jiangsu, China sepasang kekasih Wang Xueqian dan Yao Yan melangsungkan majlis perkahwinan mereka bertemakan 'the British Royal Wedding', lengkap dengan pengawal bertopi tinggi, pasukan dan kereta kuda serta diarak disekeliling bandar itu.

Saksikan gelagat mereka di majlis perkahwinan copy cat ini:

 
 
 
 

source: http://www.guardian.co.uk

Comments

  1. nak jugak..?semalam tgk diorg ni dlm buletin utama..hahaha...lawakla

    ReplyDelete
  2. mcm x sesuai jer..hehehe tp comey hak3x

    ReplyDelete
  3. haha~ xdpt real, buat sndiri pnye je lah.. style! :)

    ReplyDelete
  4. x ada link streaming pun mcm royal wedding. Huhu...x kenal.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.