Skip to main content

Gambar & Video Trofi Copa del Rey Terjatuh dan Dilenyek Bas Real Madrid
Gambar-gambar di bawah menunjukkan trofi Copa del Rey terjatuh dari bas pasukan Real Madrid apabila Sergio Ramos terlepas piala seberat 15 kilogram itu semasa perarakan bagi meraikan kemenangan di Madrid awal hari ini. 

 

 
 
 


Inilah trofi seberat 15 kilogram yang mereka menangi semalam setelah menewaskan Barcelona 1-0. Sergio Ramos, (gambar kiri posisi kiri) terlepas trofi itu ketika perarakan. Untuk rekod, Real Madrid menunggu selama 18 tahun bagi merampas semula Copa del Rey tetapi hanya mampu menyaksikan ia terlepas dan digelek tayar bas berkenaan.


source: dailymail.co.uk

Comments

  1. Buekk malu yo..... papopun den sokong man.utd..!!

    ReplyDelete
  2. hahaha....itu la piala yg last kamu akan dpt sbp barca akan menguasai segalanya......

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.