Skip to main content

Design Kasut Paling Cool, Paling Pelik, Paling Canggih, Paling Gila!





Di bawah ni ada sekitar 40 design kasut yang boleh menyebabkan anda berasa gila dan sakit jiwa...! Hehe...



 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


source: http://www.epidemicfun.com

Comments

  1. second last tu mmg tak leh blah.. gelik kot..

    ReplyDelete
  2. mmg unik lahai kasutnya...;)
    singgah cni~

    ReplyDelete
  3. yeah u are rite

    really cool

    suke kasut yg last skali tuh

    wohoooo

    ReplyDelete
  4. aku tingin nak tgk org pakai betul2!hahah!nice entry,,
    tgk la bLog sy gak ye?
    http://simpleasfiq.blogspot.com/
    alu sudi,foLLow lah~

    ReplyDelete
  5. ekk... rpe sebijik tikus jadi kasut.. uiii, mintak jauhlah..

    ReplyDelete
  6. weyh aku nak hahaha :P
    kalau pergi U pakai kasut mcm gini,sure kena mrh oleh park guard haha :P

    ReplyDelete
  7. suka kasut yg ke 4 dr bwah..smart la..kasut+selipar..

    ReplyDelete
  8. pergh style~ yg robot 2 aq x bli.. sbb hrga dia cma kurang 20 ingget..(x dak duit sngt tme 2) yg bole play lagu uwh.. bukan dlm flem yamakasi k?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Ultraman dan Adik-Beradiknya Dari Masa ke Masa

Ultraman berasal dari Nebula M78. Ia adalah seorang pakar di Space University dan merupakan anggota Space Garrison. Dikisahkan pula, Ultraman turut mempunyai keluarga di planet itu. Ayahnya adalah direktor  Space Security Board dan ibunya adalah guru di sekolah Ultra.