Skip to main content

Rumah Konsep Terbalik Yang Unik




Korang mesti dah selalu dengar atau melihat rumah yang secara luarannya dibina secara terbalik, tetapi bagaimana pula dengan rumah yang dibina keseluruhannya secara terbalik, termasuklah perabot dan perkakasnya?





















Info Ringkas:
  • Rumah ini dibina untuk satu projek yang dinamakan "The world stands on its head"
  • Pemilik dan pencipta rumah ini hanya menginginkan satu kelainan, mereka tidak mempunyai sebarang niat atau sebab yang tertentu untuk membina rumah ini.
  • Ia dipamerkan di sebuah exbition di Trassenheide, Jerman dan dibuka kepada orang awam untuk lawatan. 

 
 
 
 
 
 
sumber: http://www.thisblogrules.com

Comments

  1. hm.. cam ner nak guna tandas tuh..haha

    ReplyDelete
  2. haishh macam2 laaa mat saleh ni punya idea..

    ReplyDelete
  3. agk pening.. haha~ plus membazir je.

    ReplyDelete
  4. gne tandas tme berak..taik jatuh ke muka
    hahaha

    ReplyDelete
  5. tak. gune jamban time berak, taik masuk lam bontot balik la. hahahha ;P **joke** teheee :')

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.