Tuesday, March 22, 2011

Rumah Konsep Terbalik Yang Unik




Korang mesti dah selalu dengar atau melihat rumah yang secara luarannya dibina secara terbalik, tetapi bagaimana pula dengan rumah yang dibina keseluruhannya secara terbalik, termasuklah perabot dan perkakasnya?





















Info Ringkas:
  • Rumah ini dibina untuk satu projek yang dinamakan "The world stands on its head"
  • Pemilik dan pencipta rumah ini hanya menginginkan satu kelainan, mereka tidak mempunyai sebarang niat atau sebab yang tertentu untuk membina rumah ini.
  • Ia dipamerkan di sebuah exbition di Trassenheide, Jerman dan dibuka kepada orang awam untuk lawatan. 

 
 
 
 
 
 
sumber: http://www.thisblogrules.com

Entri-Entri Berkaitan.....

8 comments:

  1. hm.. cam ner nak guna tandas tuh..haha

    ReplyDelete
  2. haishh macam2 laaa mat saleh ni punya idea..

    ReplyDelete
  3. agk pening.. haha~ plus membazir je.

    ReplyDelete
  4. gne tandas tme berak..taik jatuh ke muka
    hahaha

    ReplyDelete
  5. tak. gune jamban time berak, taik masuk lam bontot balik la. hahahha ;P **joke** teheee :')

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails