Friday, March 11, 2011

Ada Restoren Vampire di Jepun





Korang-korang yang suka sangat tengok cite Vampire Diaries, Twilight, Vampires Suck dan macam-macam lagi cite pontianak mesti suka restoren ni bukan. Apa kata korang try pi makan kat restoren ni..boleh le rasa makanan pontianak..hehehe


Info Ringkas:
  • Restoren Cafe Vampire bertema gothic ini terletak di kawasan Ginza Tokyo.
  • Di restoren ini, anda akan dilayan oleh pelayan yang lengkap berpakaian tuksedo seolah-olah keluar dari sebuah filem seram Dracula.
  • Semua menu di sini bertemakan Vampire dengan bentuk yang misteri dan menakutkan.
  • Mahal. Bayangkan untuk menikmati satu set makan malam untuk dua orang sahaja, ianya dicaj 100 dollar lebih atau RM300++.

 sumber: www.lacarmina.com, www.thebigdoozie.com

Entri-Entri Berkaitan.....

4 comments:

  1. cik billy dinner nanti bawak tulus kat sinilah. haha

    ReplyDelete
  2. @tulus sweet tanaklah...x tengok ker meja makan bentuk keranda tu?..scary!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails