Skip to main content

Ada Restoren Vampire di Jepun





Korang-korang yang suka sangat tengok cite Vampire Diaries, Twilight, Vampires Suck dan macam-macam lagi cite pontianak mesti suka restoren ni bukan. Apa kata korang try pi makan kat restoren ni..boleh le rasa makanan pontianak..hehehe


Info Ringkas:
  • Restoren Cafe Vampire bertema gothic ini terletak di kawasan Ginza Tokyo.
  • Di restoren ini, anda akan dilayan oleh pelayan yang lengkap berpakaian tuksedo seolah-olah keluar dari sebuah filem seram Dracula.
  • Semua menu di sini bertemakan Vampire dengan bentuk yang misteri dan menakutkan.
  • Mahal. Bayangkan untuk menikmati satu set makan malam untuk dua orang sahaja, ianya dicaj 100 dollar lebih atau RM300++.

 sumber: www.lacarmina.com, www.thebigdoozie.com

Comments

  1. cik billy dinner nanti bawak tulus kat sinilah. haha

    ReplyDelete
  2. @tulus sweet tanaklah...x tengok ker meja makan bentuk keranda tu?..scary!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.