Skip to main content

Desain Kasut Paling Unik dan Pelik



Kasut Bogel

Kasut Kulit Pisang 

Kasut Hanjing..
 
Kasut takde konsep
Lagi kasut hanjing..

Kasut kerusi malas

Kasut bakul pegi pasar

Kasut lastik..nice!
 
Ni kasut roda ke troli?

Kasut berlidah dan  berbibir Justin Biebir..hee hee


sumber: http://funnyzela.com

Comments

  1. wow , jakun tibe-tibe . but nice , rght ? kreatif and walau-pun ia-nya ada some part yng agak , " eeiuu " . haha .

    ReplyDelete
  2. berkenan dengan kasut lastik tu... berseni sungguh...

    ReplyDelete
  3. plg bez kasut lastik tu la..kasut bakul tu pun sesuai jugak buat pegi pasar malam 0_0

    ReplyDelete
  4. HAHHAA XD mmg gle r dorg..kasut kusi malas tu camno nk pkai tuh!! XP

    ReplyDelete
  5. @Anyez Nasri ツ yeah..sgt nice kn..org pmpuan sukalah..en Billy nk buat apa..hehe

    ReplyDelete
  6. @sweatypinky betul3..ssuai buat pegi pasar malam.bleh jd tinggi dr semua org..hehehe

    ReplyDelete
  7. @SizZLing SuZai ha'ah kn..cm ne lah nk pakai yg itu.kecik pulak tapak dia

    ReplyDelete
  8. alahai..kasut jerusi malas tu boleh sarung ke??

    new : rindu mereka ni..

    ReplyDelete
  9. @Hashira Yusoff tulah pasal..curious gak..cne nk pakai tu?

    ReplyDelete
  10. kasut x de konsep tu mkne nye pijak gule getah kan?

    ReplyDelete
  11. kasut tak de konsep tu mcm kasut terpijak chewing gum je kan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.