Thursday, February 10, 2011

Desain Kasut Paling Unik dan Pelik



Kasut Bogel

Kasut Kulit Pisang 

Kasut Hanjing..
 
Kasut takde konsep
Lagi kasut hanjing..

Kasut kerusi malas

Kasut bakul pegi pasar

Kasut lastik..nice!
 
Ni kasut roda ke troli?

Kasut berlidah dan  berbibir Justin Biebir..hee hee


sumber: http://funnyzela.com

Entri-Entri Berkaitan.....

14 comments:

  1. wow , jakun tibe-tibe . but nice , rght ? kreatif and walau-pun ia-nya ada some part yng agak , " eeiuu " . haha .

    ReplyDelete
  2. berkenan dengan kasut lastik tu... berseni sungguh...

    ReplyDelete
  3. plg bez kasut lastik tu la..kasut bakul tu pun sesuai jugak buat pegi pasar malam 0_0

    ReplyDelete
  4. HAHHAA XD mmg gle r dorg..kasut kusi malas tu camno nk pkai tuh!! XP

    ReplyDelete
  5. @Anyez Nasri ツ yeah..sgt nice kn..org pmpuan sukalah..en Billy nk buat apa..hehe

    ReplyDelete
  6. @sweatypinky betul3..ssuai buat pegi pasar malam.bleh jd tinggi dr semua org..hehehe

    ReplyDelete
  7. @SizZLing SuZai ha'ah kn..cm ne lah nk pakai yg itu.kecik pulak tapak dia

    ReplyDelete
  8. alahai..kasut jerusi malas tu boleh sarung ke??

    new : rindu mereka ni..

    ReplyDelete
  9. @Hashira Yusoff tulah pasal..curious gak..cne nk pakai tu?

    ReplyDelete
  10. kasut x de konsep tu mkne nye pijak gule getah kan?

    ReplyDelete
  11. kasut tak de konsep tu mcm kasut terpijak chewing gum je kan

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails