Skip to main content

Beza Lelaki Gorgeous Dengan Lelaki Yang Gorjes



Apa bezanya lelaki yang kacak dan gorgeous dengan lelaki yang tak kacak tetapi gorjes?

 Lelaki Kacak dan Gorgeous
Lelaki Tak Kacak tetapi Gorjes

Bezanya??
.
.
.
.
.
Bezanya, lelaki yang kacak dan gorgeous ni effortless. Diorang yang dalam kategori ni tak payah susah-susah untuk kelihatan hensem. Ambillah pose dari angle mana sekalipun, pakai baju selekeh sekalipun tetap nampak kacak dan Gorgeous. Berbeza dengan mereka yang dalam kategori tak kacak tetapi gorjes, mereka ini harus berusaha lebih, need more effort. Walaupun tak kacak semulajadi, bukan bermaksud mereka tak boleh jadi kacak. Mereka boleh jadi gorjes dengan senyuman, kejujuran, tingkah dan perilaku mereka yang menawan...hehe.


*Nota 1: 1st pic tu adalah gambar Mr. India yang pernah diundi sebagai the most gorgeous man in the world.

*Nota 2: Second pic tu adalah gambar seorang lelaki di Filipina. (Kesian dia kena bahan di internet)

Comments

  1. hahahahha..ok x niat nak tertawakan org..tp posing dorang sama ek?ker mmg niat nak jadi bahan jenaka tuh..heheheh..mmg gorjes pon mr india tuh!umanghaaaiiihh~!

    ReplyDelete
  2. haiyyooo.. kalau laa dia tgk... mau trus buat pembedahan plastik!!

    ReplyDelete
  3. @b a m b a m ' s hehe..posing diorg mmg sama pun.gamba mamat ni mmg popular kt blog2 org philipine..jd bahan jenaka kt sana

    ReplyDelete
  4. cam siot je posing nak same...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Pelancaran Live Blog

    ReplyDelete
  5. hehehe..pose sme...xpe la..x gorgeous pun x pe..mst ade kelebihan yg laen..

    ReplyDelete
  6. alahai sgt kesian kt pic num 2 tu.

    hidup ni kdg2 mmg tak adil ke apa..huhu..

    ReplyDelete
  7. hikhik!sportinglah biru tuuuuuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  8. @Sophie Al-yahya hidup kdg2 mmg tak adil..tp kena yakin Tuhan tu maha adil..maybe ada yg tersirat disebalik yg tersurat

    ReplyDelete
  9. YA ALLAH...hensemmmmnyyeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
    T__T sian tgk kat hensem je kn..but honestly perempuan ni tgk hati budi lbh dr sgl nyer kn..~ ok sesetengah lah..hahaha..

    ReplyDelete
  10. @SizZLing SuZai bguslah kalu perempuan tgk kt hati budi..tenteram sikit hati en Billy yg tidak berapa kacak ini..hehe (0_0)

    ReplyDelete
  11. dua2 ok je ak tgk..
    yang penting hati kan..
    mungkin die lg bagus dr org2 yg bahan die kt tenet. (atau mungkin die saje amik gamba camtu utk jadi bahan kan. kadang2 kita rasa happy bila tgk org ketawa sbb kita)

    ReplyDelete
  12. hahaha... (ketawa dgn lagak nya)

    ReplyDelete
  13. @Sophie Al-yahya eh,sopi kt cni?heheh..mnede xadil,ntah yg goegeous tu nmpk je bdan sasa,muke kacak,tp kawen,bini dier mke masam je..knape?haa...jeng jeng jeng~~

    ReplyDelete
  14. itu gambar pelakon dari brazil, Reynaldo Gianecchini, bkn dari india

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.