Skip to main content

Siapa Kata Gemuk Itu Tak Cantik?Kalau anda tak pecaya sila layan gamba-gamba di bawah ni. Gambar ini milik Moran Barannes, pemenang pertandingan ratu cantik " fat and beautiful" di Israel. Pertandingan ini disertai oleh 40 peserta tempatan yang memiliki berat badan di antara 80-120 kg. Walaupun Israel ini negara paling laknat di muka bumi, tetapi tak dapat dinafikan wanita-wanita di sana kebanyakannya cantik-cantik belaka. Malah dalam pertandingan Miss World dan Miss Universe sekalipun peserta-peserta dari Israel selalu menyerlah.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://www.funzu.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.