Skip to main content

Siapa Kata Gemuk Itu Tak Cantik?



Kalau anda tak pecaya sila layan gamba-gamba di bawah ni. Gambar ini milik Moran Barannes, pemenang pertandingan ratu cantik " fat and beautiful" di Israel. Pertandingan ini disertai oleh 40 peserta tempatan yang memiliki berat badan di antara 80-120 kg. Walaupun Israel ini negara paling laknat di muka bumi, tetapi tak dapat dinafikan wanita-wanita di sana kebanyakannya cantik-cantik belaka. Malah dalam pertandingan Miss World dan Miss Universe sekalipun peserta-peserta dari Israel selalu menyerlah. 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://www.funzu.com

Comments

  1. kalau kena dgn gaya memang cantik.

    ReplyDelete
  2. name pon ratu cantik haha mmg cantik..diorg ni bkn xcantik..tp CHOMEL! ^^

    ReplyDelete
  3. ISRAEL MEMANG HARAM! SIAL YAHUDI!

    ReplyDelete
  4. Walaupun tak dinafikan awek-awek Yahudi ni selalunya lawa-lawa (walaupun large size), cuba tanggal mekap tengok! He he he...

    ReplyDelete
  5. mcm fazira dah dlm cinta kolestrol! sbb mekap tebal sgt

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.