Wednesday, February 2, 2011

Siapa Kata Gemuk Itu Tak Cantik?



Kalau anda tak pecaya sila layan gamba-gamba di bawah ni. Gambar ini milik Moran Barannes, pemenang pertandingan ratu cantik " fat and beautiful" di Israel. Pertandingan ini disertai oleh 40 peserta tempatan yang memiliki berat badan di antara 80-120 kg. Walaupun Israel ini negara paling laknat di muka bumi, tetapi tak dapat dinafikan wanita-wanita di sana kebanyakannya cantik-cantik belaka. Malah dalam pertandingan Miss World dan Miss Universe sekalipun peserta-peserta dari Israel selalu menyerlah. 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://www.funzu.com

Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. kalau kena dgn gaya memang cantik.

    ReplyDelete
  2. name pon ratu cantik haha mmg cantik..diorg ni bkn xcantik..tp CHOMEL! ^^

    ReplyDelete
  3. ISRAEL MEMANG HARAM! SIAL YAHUDI!

    ReplyDelete
  4. Walaupun tak dinafikan awek-awek Yahudi ni selalunya lawa-lawa (walaupun large size), cuba tanggal mekap tengok! He he he...

    ReplyDelete
  5. mcm fazira dah dlm cinta kolestrol! sbb mekap tebal sgt

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails