Tuesday, December 28, 2010

Ratu Pondan Thailand Yang Super Cun!!


Kalau anda tidak mampu menahan godaan, sila jangan baca entri ini. Sila tinggalkan blog ini dgn segera!
Tapi, jika anda kuat menahan godaan, apa kata kita cuci mata! Hehe...anda pasti terpegun dengan kecantikan dan ke'gojes'an ratu-ratu ini. Jangan sampai air liur anda meleleh sudah!

Gambar-gambar di bawah ini diambil daripada pertandingan Miss Tiffany Universe 2009 dan 2010. Kesemua peserta dilahirkan pada asalnya sebagai lelaki.




















sumber:http://martinloh.com

Entri-Entri Berkaitan.....

54 comments:

  1. wow. cantek mengalah kan aku lah dowrunkk ne hahaha

    ReplyDelete
  2. Nana: kalu pmpuan tgk ble jeles, kalu laki tgk ble juling mata!hehehe

    ReplyDelete
  3. perggghhh!! ni pondan betol ke ni??? terbeliak mata den ngan roomate nengok... sumpah lawa. (eleh! plastic surgery) haha

    ReplyDelete
  4. erk?
    kalah den camneh.mane aci.ah.tak ori neh.huhuhhhuhu.

    ReplyDelete
  5. cantik gile...........jelessssssss...hehehe

    ReplyDelete
  6. jeles!..
    kulit nmpak halus giler
    guna apa la ea

    ReplyDelete
  7. serius sangat cantik la..tergoda kejap..tapi bila fikir diorang laki tak jadi tergoda..haha

    ReplyDelete
  8. artis malaysia pun tak se cun mcm ni...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  9. gilerrrrrrrrrrrrrrrr...
    aku xcaye duh diorang ni laki!
    bapak dhsat dresing, bodyyyy fuuh..aku tak tahu laa., tuan blog pun cair kot hehe

    aku yg pompuan ni tgk pun cair, tapi lebih jelesss sbb aku comot giler kot

    ReplyDelete
  10. thailand mmg terknal dgn ratu pondan ni..
    diorng mmg lawa la...

    ReplyDelete
  11. OMG
    OMG
    OMG

    tgk 1 gambr ckp OMG..tgk lagi OMG..
    dorg mmg sgt2 cantik..sgt!!!
    gilew ah

    ReplyDelete
  12. memang lawa. tapi salu geng transformers neh 1 jek xleh tuka, tangan atau jari, xsama macam yg tulen ;p

    ReplyDelete
  13. gile ah.hahaha.lawa dri pmpuan betul kot.aigooo ape nak jadi daaa dunia nih~

    ReplyDelete
  14. perempuan mesti jeles sama mereka..haha

    ReplyDelete
  15. cantik tol...lebih dari pompuan ori lg..adoi.

    ReplyDelete
  16. lawa giler..byk mana dia cucuk ni ek?perghhh.klu dia lelaki tulen leh cair LM ni.hehe

    ReplyDelete
  17. LM: woh, x terbyg pulak kalu diorg ni lelaki tulen.gimana agaknya rupa diorg ek..lawakah?

    ReplyDelete
  18. aku tk nampak buah halqum dierg.. dierg operate eh... boleh plak..kih3..

    ReplyDelete
  19. gile..cun melecun beb,kan bgus kalo bnda ori,baru bngga skit.ni nak bgi free,fikir 2x ni..hehee

    ReplyDelete
  20. Cantik-cantik betul ratu-ratu pondan ni..

    Tengok sekali macam tak percaya pula yang diaorang ni pondan..

    Kalau terjumpa dia orang ni dekat mana2 sure orang ingat perempuan sejati..

    ReplyDelete
  21. owh tidak..!!kalah ratu dunia...mmg cun gile la..tp x asli pon..kan baik kalo cntik semula jadi...:)

    ReplyDelete
  22. yuni aishah: ssh nk cari yg cantik asli skrg ni..hee~ tp org melayu ramy kot yg asli

    ReplyDelete
  23. muka cantik giler, biasay servis dia orag, org laki bol puas tak trucap ngan kata2. tak cam bini kita kaku cam btg pisang bila brasmara..

    ReplyDelete
  24. eh..cantik nye...x nmpk mcm lakilaki..

    ReplyDelete
  25. giler cantik...
    jeles i...
    huhu

    ReplyDelete
  26. wow!! gila cantik..eh jap2 dorg da bedah ke ek? atas bawah? hrmmm

    ReplyDelete
  27. perrgghhhh cun gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

    ReplyDelete
  28. arghhhhh... dunia dah terbalik. kenapa pondan lagi cantik dari wanita sebenaq? huh
    miss dia tu perghhhh.. pengsan jap. cantik gila

    ReplyDelete
  29. cntik d dunia je, hdp pas mati lom tentu lagi..............ish3. dunia nk qiamt dah...astgfirullah hal aziim

    ReplyDelete
  30. bersyukur krn aku bersyukur menjadi seorang wanita...... hahahaha!

    ReplyDelete
  31. btul ke diorang ni bapok..

    ReplyDelete
  32. nak cantik mcm ni? estradiol injection is the answer..badan mcm malik nor pun boleh jd mcm diaorg..simplekan..

    ReplyDelete
  33. "cun woo..lw xtw pondn msti gle byg ni..hehe..tp bg llki r..aqu pmpn..

    ReplyDelete
  34. mcm2 skrg ni...jantina ikut suka hati nak tukar je....

    ReplyDelete
  35. surau garau..erk!!

    ReplyDelete
  36. dengar sore dulu, pastu bru bleh agak laki ke pompuan. :D

    ReplyDelete
  37. cantik mmg cantik..
    p nak boley ke jadi produk camni..
    mesti dibayar dngn 1001 keperitan..ehehe

    ReplyDelete
  38. yg sorg 2 nmpak mcm MARIMAR la plak.. ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails