Cerita di bawah ni dah lama disiarkan oleh Harian Metro, tapi tak kisahlah, nak share jugak. Cerita yang membuktikan tiada apa yg mustahil jika nafsu Syaitan menguasai diri. Semoga Allah melindungi anak cucu keturunan kita. Marilah kita sentiasa berdoa supaya kita sentiasa diberikan hidayah olehnya dan dijauhi oleh pekara-perkara yang tak baik. Ikuti pengakuan Lina kepada wartawan Metro Ahad, ZAINUDDIN ZAIN dan FUAD HADINA YAACOB mengenai hubungan yang dilalui bersama bapanya, ahli perniagaan berusia 43 tahun. KUALA LUMPUR: Kes ‘haruan makan anak’ bukan lagi sesuatu yang mengejutkan dalam masyarakat hari ini, tetapi kejadian ayah bercinta dengan anak sendiri mungkin sukar diterima. Bagaimanapun itulah yang berlaku ke atas Lina, 21, yang dijadikan kekasih oleh ayahnya sejak empat tahun lalu sehingga dia kini hamil enam bulan.
Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.
BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.
Tinggal satu mlm kat hotel tu perlu berlapar satu tahun...alahai...
ReplyDeleteJR Shoppe: tau xpe! bg org kaya apa nk kisahkan?
ReplyDeletetu "bilik biasa" mak aihhh..
ReplyDeletehoho..
ReplyDeletesatu malam tu makan setengah tahun pendapatan TK tau..
camne nak pegi..
hotel seri malaysia pun belum tentu cukup duit nak nginap ni..
huhuhu..
klu dah byk sgt duitt...boleh la p sini...
ReplyDeleteKALO DUIT TU DAH XTAU NK BUAT APE, MEMANG AKU PEGI JE HOTEL NI. HEHEHE
ReplyDeleteorg terlebih2 duit boleh la g kn .. kalau ade duit aku xkn g puny . baik bg anak yatim makan
ReplyDelete