Friday, November 5, 2010

Payudara Terkuat dalam Britain's Got Talent


Kita biasa melihat atlet karate atau silat memecahkan papan atau bata menggunakan tangan mereka. Tetapi bila seorang wanita menggunakan payudaranya untuk memecahkan papan, ia adalah luar biasa!

Inilah keistimewaan sebuah program televisyen di Jerman yang menampilkan seorang wanita berpayudara besar untuk memperagakan kemampuan berkaratenya.

Wanita bernama Busty Heart, tampil dalam rancangan Britain's Got Talent versi Jerman dengan mempamerkan buah dadanya yang luar biasa sebagai sebahagian dari aksi seni mempertahankan diri, seperti yang dilaporkan akhbar Metro.co.uk. 

Dia dengan mantap menggunakan payudaranya untuk melakukan teknik karate yang luar biasa! Lihat gambar2 di bawah...




Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. mcm mna la ya nak bina payudara yg kuat secara smula jadi??

    ReplyDelete
  2. Nancy Poh: tatau le saya..kena tny doktor agaknya.haha..

    Fatin: pmpuan tu kuat kot..mn rasa sakit

    Nasique: ha3

    ReplyDelete
  3. hmmmmm macam takde cara lain nak tarik perhatian orang...ish ish ish

    ReplyDelete
  4. aku tgk video kt amazingnara...aku gelak gile2 ok!!!!!!!!!! hebat la pmpn ni aku xtau la breast die tu asli ke x....seyes pelik...bg aku yg bdk blaja sains ni ...breast adalah salah satu area yg sgt2 sensitif kan.... but kalo dh boleh patahkan KAYU BESBOL....aku NO COMMENT!!!!!!!! seyes doh aku lak yg rase sakit ahahhahahhaha

    mmg die mmg pelik!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. mak aiiii....gempaq......ni kalo dia bagi kena kapla ni mcm mana la...

    ReplyDelete
  6. @nadey haha..tak sangguglah nak bayangkan pun..even sy ni lelaki..

    ReplyDelete
  7. pelik2lah perempuan sekarang ni......hurm

    ReplyDelete
  8. "pehhhh..hebt tu..cpew r husbn pmpn ni ekh..xngeri kew ngn kekuatnnye..haha..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails