Skip to main content

Payudara Terkuat dalam Britain's Got Talent


Kita biasa melihat atlet karate atau silat memecahkan papan atau bata menggunakan tangan mereka. Tetapi bila seorang wanita menggunakan payudaranya untuk memecahkan papan, ia adalah luar biasa!

Inilah keistimewaan sebuah program televisyen di Jerman yang menampilkan seorang wanita berpayudara besar untuk memperagakan kemampuan berkaratenya.

Wanita bernama Busty Heart, tampil dalam rancangan Britain's Got Talent versi Jerman dengan mempamerkan buah dadanya yang luar biasa sebagai sebahagian dari aksi seni mempertahankan diri, seperti yang dilaporkan akhbar Metro.co.uk. 

Dia dengan mantap menggunakan payudaranya untuk melakukan teknik karate yang luar biasa! Lihat gambar2 di bawah...



Comments

  1. mcm mna la ya nak bina payudara yg kuat secara smula jadi??

    ReplyDelete
  2. Nancy Poh: tatau le saya..kena tny doktor agaknya.haha..

    Fatin: pmpuan tu kuat kot..mn rasa sakit

    Nasique: ha3

    ReplyDelete
  3. hmmmmm macam takde cara lain nak tarik perhatian orang...ish ish ish

    ReplyDelete
  4. aku tgk video kt amazingnara...aku gelak gile2 ok!!!!!!!!!! hebat la pmpn ni aku xtau la breast die tu asli ke x....seyes pelik...bg aku yg bdk blaja sains ni ...breast adalah salah satu area yg sgt2 sensitif kan.... but kalo dh boleh patahkan KAYU BESBOL....aku NO COMMENT!!!!!!!! seyes doh aku lak yg rase sakit ahahhahahhaha

    mmg die mmg pelik!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. mak aiiii....gempaq......ni kalo dia bagi kena kapla ni mcm mana la...

    ReplyDelete
  6. @nadey haha..tak sangguglah nak bayangkan pun..even sy ni lelaki..

    ReplyDelete
  7. pelik2lah perempuan sekarang ni......hurm

    ReplyDelete
  8. "pehhhh..hebt tu..cpew r husbn pmpn ni ekh..xngeri kew ngn kekuatnnye..haha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.